Κεφαλονιά: “Σε «Βραδυφλεγείς βόμβες» έχουν εξελιχθεί οι τύχες των ακινήτων του δήμου Σάμης”

ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΜΗΣ ….
Σε «Βραδυφλεγείς βόμβες» έχουν εξελιχθεί οι τύχες των ακινήτων του δήμου Σάμης, που κανείς εκ των κατεχόντων θέση ευθύνης δεν τις θέλει κάτω , ούτε καν δίπλα… στην καρέκλα του !!!
Συγκρούσεις εσωτερικές στη Νέα Δημοτική αρχή διαφάνηκαν κατά τη συνεδρίαση της Παρασκευής 27 Ιανουαρίου, την Τρίτη του 2023.
Έπειτα από σωρεία λανθασμένων εκτιμήσεων αλλά και από λάθος τακτική στους χειρισμούς της κρίσιμης διοικητικής ενότητας που αφορά την χρήση και την αξιοποίηση των ακινήτων που αποτελούν δημοτική περιουσία,.. φτάσαμε στην περίοδο των εκλογών…. να απαιτούνται απαντήσεις και λύσεις καθώς τα χρονικά περιθώρια τελείωσαν !
Στην κρίσιμη λοιπόν συνεδρίαση της Παρασκευής τα θέλω… των διαχειριστών της εξουσίας του δήμου Σάμης , ήρθαν απέναντι στα πρέπει… που επιβάλλει το κοινό συμφέρον !
Διαφορετικά…. Το ηθικό απέναντι στο νομιμοφανές,… το οποίο χρειάζεται περεταίρω διερεύνηση αν υφίσταται και ως νόμιμο τελικά ?
Η Κίνηση Πολιτών είχαμε κάνει σχετική ερώτηση για την προοπτική των δημοτικών ακινήτων προς τη Νέα Δημοτική αρχή κατά την συνεδρίαση της 7ης Ιουνίου του 2022,… όπου και πήραμε απάντηση από αρμόδιο αντιδήμαρχο,.. η οποία ελέγχεται για την συνέχεια και την αποτελεσματικότητα των ενεργειών στις οποίες αναφερόταν.
Με επιφύλαξη και ετοιμότητα… παρακολουθούμε τις εξελίξεις του μεγάλου ζητήματος με την ιδιαίτερη δομική σημασία για τα θεμέλια του νέου δήμου !
Του δήμου της Σάμης που την εγκαθίδρυση και καθιέρωσή του στον πολιτικό χάρτη της χώρας, υποσχεθήκαμε όσοι εκτεθήκαμε δια των ρόλων των υποψηφίων, στους συνδημότες και συνδημότισσες , που μαζί τους δώσαμε και δίνουμε τον αγώνα για το σκοπό αυτόν !
ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΣΑΜΗΣ 31/1/2023

ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΜΗΣ ….Σε «Βραδυφλεγείς βόμβες» έχουν εξελιχθεί οι τύχες των ακινήτων του δήμου Σάμης, που κανείς…

Posted by Κίνηση Πολιτών Επαρχίας Σάμης on Tuesday, January 31, 2023