Στο ραδιόφωνο του Cosmos fm μίλησε “έξω από τα δόντια” ο Πρόεδρος της Άσσου Χρήστος Κοκκόλης που, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καθαριότητα του χωριού και στις αποζημιώσεις ΙΑΝΟΥ”

Για την καθαριότητα: “Από διάφορα μέρη του πλανήτη και συγχωριανοί από το εξωτερικό , συγκέντρωσαν χρήματα  σε ένα λογαριασμό τις μέρες του «Ιανού» για την Άσσο Εάν δεν υπήρχε αυτός ο λογαριασμός των εθελοντών, δεν θα είχαμε καθαρίσει το χωριό μας. Ο Δήμος Σάμης  είναι απών, μας ενημέρωσαν ότι θα στείλουν κάποιον για 6 μήνες για την καθαριότητα του χωριού και 4 μέρες τον έστειλαν αλλού. Δεν έχουνε προσωπικό, οπότε πληρώνουμε εμείς και έχουμε καθαριότητα. Όμως κάποιοι από το χωριό θεώρησαν ότι ο Πρόεδρος-εγώ, δεν κάνει καλά την δουλειά του και έφτασαν ως τον Δήμαρχο δικαίως, για να διαμαρτυρηθούν για το ότι ενώ πληρώνουν δημοτικά τέλη ο Δήμος δεν καλύπτει τις υποχρεώσεις του.

Όμως από την στιγμή που αδυνατεί ο Δήμος, εμείς δεν μπορούμε να περιμένουμε πότε θα μπορέσει. Έτσι καταλήξαμε με τον Τσάρλι  Μενεγάτο  που έχει την διαχείριση του λογαριασμού που προανέφερα για να καλύψουμε την καθαριότητα του χωριού. Αυτοί οι καλοθελητές επηρέασαν τον Μενεγάτο λέγοντας του ότι δεν καθαρίζεται το χωριό και ότι υποσχέθηκε ο Δήμαρχος ότι θα έχει το χωριό κάποιες μέρες και ώρες καθαριστή , οπότε μένουμε στη δέσμευση του Δημάρχου και στους καλοθελητές για να αναλάβουν τον καθαρισμό του χωριού. Εγώ τους το παραδίδω 21 Μαΐου πεντακάθαρο, και αυτοί θα περιμένουνε την 1η Ιουλίου που θα τους δώσει ο Δήμαρχος καθαριστή για μία ώρα την ημέρα για 5 μέρες ,για να το ξανακαθαρίσουνε. Εάν συνέχιζα αυτό που έκανα, 2 τινά θα συνέβαιναν, η θα πάθαινα αυτό που έπαθε ο αδελφός μου που πλήρωσε από την τσέπη του 12.000 ευρώ επί Παρίση, η θα μείνει απλήρωτος ο άνθρωπος που είχα για να καθαρίζει το χωριό”

Για τις αποζημιώσεις του «Ιανού»: «   Όσο για τις αποζημιώσεις, ο κ. Καππάτος θεωρεί ότι τον πέταξε ο Θεός στην Κεφαλονιά. Πάει στα Υπουργεία και φωτογραφίζεται  μονάχα και έχει λύσει την αποστολή του ως βουλευτής εκλεγμένος.  Νόμιζε ότι βγήκε μόνος του και όχι ότι τον στήριξε ο κόσμος εδώ και ότι  του μαζέψαμε 1500 ψήφους εγώ κι ο αδελφός μου. Οι πελαργοί ξανάρχονται όμως. Μας εκπροσωπεί για τις αποζημιώσεις και πήρανε αυτοί που δεν τους έσπασε ένα κεραμίδι και τούτοι οι άνθρωποι έχουν γκρεμιστεί τα σπίτια τους. Τα αυτιά και τα μάταια του πρωθυπουργού είναι οι Υπουργοί και οι Βουλευτές του. Η φθορά που δημιουργείται από ανίκανους και  αναξιόπιστους συνεργάτες , καταλήγει στο κεφάλι της κυβέρνησης. Όσο για τον δρόμο, ο Τραυλός λέει ναι ,ναι, ναι, για να περάσει η θητεία του. Είπε ότι θα δώσει και τα υπόλοιπα λεφτά της πλατείας, αλλά, αμέτοχος. Τα λεφτά που πήρανε δεν τα διαχειριστήκανε και τους τα πήρανε πίσω, γιατί ήταν ανίκανοι να τα χρησιμοποιήσουνε».

Προηγούμενο άρθροΈρχονται στην Ελλάδα τα αντι-LIDL-Ποια είναι
Επόμενο άρθροΡούλα Πισπιρίγκου: Το άτομο με την… οικογενειακή σχέση που ήθελε να πληρώσει τον Κούγια για την υπεράσπισή της