Κεφαλονιά: Στο δρόμο και σήμερα οι επαγγελματίες για το φορολογικό νομοσχέδιο (εικόνες+βίντεο)

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες και οι επαγγελματίες του Αργοστολίου βρίσκονται πάλι στους δρόμους για να διεκδικήσουν την ανάκληση του Φορολογικού Νομοσχεδιου.

Μαζί με τους καταστηματάρχες , δικηγόροι και λογιστές συμμετέχουν στη γενική αντίδραση για τη νέα φορολογική πολιτικής της Κυβέρνησης της ΝΔ .

Στο Αργοστόλι οι εκπρόσωποι συνδικάτων, επαγγελματικών, επιστημονικών σωματείων και συλλογικότητες συγκεντρώθηκαν έξω απο τα δικαστήρια ενώ στη συνέχεια πορεύτηκαν στην Δ.Ο.Υ. Κεφαλονιάς όπου έθεσαν συμβολικά στον Δ/ντη της Υπηρεσίας τους προβληματισμούς τους και το ψήφισμά τους.

Στην συγκέντρωση μίλησαν ο Σάββας Σαββαόγλου, πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κεφαλονιάς, ο Σπύρος Καμπίτσης από το Εργατικό Κέντρο και συμμετείχαν ο Σπύρος Λουκάκης πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Κεφαλονιάς και Ιθάκης, ο Σωκράτης Κολαίτης πρόεδρος του Σωματείου ΤΑΞΙ Αργοστολίου ‘’Ο Αγιος Γεράσιμος’’, ο Μιχάλης Βασιλάτος πρόεδρος της Ενωσης Λογιστών – Φοροτεχνικών Κεφαλονιάς – Ιθάκης, ο Γιάννης Κουρούκλης απο την Λαϊκη Συσπείρωση Αργοστολίου, καθώς και ο νέος δήμαρχος Σάμης Παναγής Δρακουλόγκωνας..

πηγή: voutiospress.gr