Η Τοπική Δημοτική Κίνηση Πολιτών ΦΑΡΟΣ πραγματοποίησε το Σάββατο το απόγευμα στην Πλατεία Αργοστολίου προεκλογική συγκέντρωση.

Μίλησε πρώτος ο Νίκος Παυλάτος, ο οποίος τόνισε ότι αγωνίζονται για ένα Αργοστόλι με προτεραιότητα τον ΑΝΘΡΩΠΟ, την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, τον ΠΕΖΟ ΠΟΛΙΤΗ, το ΠΟΔΗΛΑΤΟ, τις ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, τους ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, τον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, τη ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ και ΠΑΙΔΕΙΑ, το ΦΥΣΙΚΟ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ του ΤΟΠΟΥ.

Για ένα Αργοστόλι με προτεραιότητα τις ανάγκες των ΑΜΕΑ, των ΑΔΥΝΑΜΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ, τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Για ένα Αργοστόλι ΧΩΡΙΣ πλειστηριασμούς και κατασχέσεις, για μια Κεφαλονιά ΧΩΡΙΣ εξορύξεις. Για εμάς πολιτισμός σημαίνει το άρωμα του ευκαλύπτου. Η πόλη, μας έχει ανάγκη. Το Αργοστόλι ανήκει στα παιδιά μας. Είμαστε εδώ για να κρατήσουμε το ΦΑΡΟ αναμμένο, για ένα Αργοστόλι φωτεινό. Τον Νίκο Παυλάτο βοήθησαν την ομιλία του δυο παιδιά που απήγγειλαν ποιήματα.

Κεντρικός ομιλητής μετά από πρόσκληση της Κίνησης ήταν ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΗΣ, Άρης Παπαμιχαήλ, , με θέμα «Δήμος και Δημοκρατία».

Αναδημοσιευση από www.kefalonianews.gr

 

Προηγούμενο άρθρο“Παγωμάρα” στο Περοκέ – Άρχισε με καθυστέρηση 50 λεπτών η ομιλία του Παρίση
Επόμενο άρθροΚοσμοσυρροή στην Παρουσίαση του βιβλίου του Παναγή Σιμωτά (pics)