Κέρκυρα: Δήμαρχος & Πρόεδρος ΔΣ αγνοήσαν το νόμο & πήγαν στην εκκλησία (φωτο)

Η δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου και ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του ίδιου Δημήτρης Μεταλληνός ήταν, όπως αποκαλύπτει η afodioikisi.gr, οι αυτοδιοικητικοί που βρίσκονταν σήμερα στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα.

Πρόκειται για τα πρόσωπα που μαζί με τον Μητροπολίτη Κέρκυρας Νεκτάριο, ο οποίος κοινώνησε πιστούς, παραβίασαν, σύμφωνα με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά «τους νόμους και τις εντολές της Ιεράς Συνόδου και έθεσα σε μεγάλο κίνδυνο τη ζωή πολιτών και τη δημόσια υγεία». Μάλιστα, ο κ. Χαρδαλιάς, όπως έγραψε η ιστοσελίδα, «επικοινώνησε με τον υπουργό Δικαιοσύνης προκειμένου να ζητήσει από τις Εισαγγελικές αρχές να κινηθούν οι νόμιμες διαδικασίες».

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της aftodioikisi.gr, εντός του ναού μαζί με τους δύο αυτοδιοικητικούς, μπροστά στους οποίους κοινώνησαν πιστοί, βρίσκονταν περί τα 20 άτομα, ενώ κοινώνησαν τρεις από τους πιστούς που βρέθηκαν στην εκκλησία.

Στο βάθος διακρίνονται η δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου (αριστερά) και ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του ίδιου Δημήτρης Μεταλληνός (δεξιά), οι οποίοι παραβίασαν πολλαπλώς το νόμο:

-Πήγαν σήμερα στην εκκλησία.

-Παραβρέθηκαν σε συνάθροιση άνω των δέκα ατόμων.

H δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας Μερόπη Υδραίου με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Πηγή: aftodioikisi.gr