Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι Αγροτοκτηνοτρόφοι της Κεφαλονιάς –Κατεβάζουν τρακτέρ στα λιμάνια Αργοστολίου και Ληξουρίου [εικόνες]

Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας αποφάσισε στη σημερινή της συνεδρίαση την κλιμάκωση των κινητοποιήσεών μας ως εξής:

Δευτέρα 19/2 στις 12.00 το μεσημέρι συγκεντρώνουμε τρακτέρ, αυτοκίνητα και αγροτικά μηχανήματα στον “κόμβο του Μαρίνου” στο Αργοστόλι και πορευόμαστε στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Τρίτη 20/2 στις 10.00 το πρωί συγκεντρώνουμε τρακτέρ, αυτοκίνητα και αγροτικά μηχανήματα στα λιμάνια του Αργοστολιού και του Ληξουριού, στους κάβους του φέρι μποτ.

Συμμετέχουμε στην Απεργία που έχει κηρύξει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κεφαλονιάς και Ιθάκης στις 28 Φλεβάρη, στις 10.30 το πρωί στην πλατεία Αργοστολίου.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους αγρότες και όλο τον λαό της Κεφαλονιάς, όλους τους βιοπαλαιστές ανεξαρτήτως κλάδου, να στηρίξει μαζικά τη δραστηριότητά μας.

Συνεχίζουμε τον αγώνα γιατί τα βασικά μας αιτήματά μας δεν έχουν ικανοποιηθεί.

Υπάρχει δυνατότητα μέσα από τη συνέχιση και την κλιμάκωση των αγώνων μας να έχουμε λύσεις και να αποσπάσουμε κατακτήσεις.

Θέλουμε τον κόσμο μαζί μας, μαζί στο χωράφι και στο ράφι. Να γυρίσουμε μπούμερανγκ την προσπάθεια της κυβέρνησης να ενεργοποιήσει τον “κοινωνικό αυτοματισμό”.

Αν ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας, είναι κέρδος και του κόσμου σε όλη τη χώρα, για φτηνά και ποιοτικά προϊόντα, για είδη λαϊκής διατροφής που θα μπορούν να έχουν όλοι στο τραπέζι τους.