Κοινή ανακοίνωση 4 παρέδρων: Ο μεγάλος αγώνας δικαιώθηκε! Η Θηνιά παραμένει στα διοικητικά της όρια!

Ένας πολύμηνος και συντονισμένος διαρκής αγώνας ολοκληρώθηκε αφού εκπληρώθηκε το δίκαιο αίτημά μας.

Τα αγαπημένα μας χωριά παραμένουν υπό την διοικητική στέγη του μεγάλου Δήμου της Κεφαλλονιάς, Αργοστολίου. Η περιοχή μας παραμένει εκεί που της ανήκει και της αξίζει!!!Στην πρωτεύουσα του νησιού, στον οργανωμένο Δήμο του νησιού, αλλά και πλέον Μητροπολιτικό Δήμο Αργοστολίου. 

Τα επινίκια δεν ανήκουν μόνο στα θεσμικά όργανα της περιοχής (Πρόεδροι ΤΚ) και στον Δημοτικό Σύμβουλο της περιοχής Παναγή Βανδώρο αλλά και σε όλους εσάς, τους κάτοικους της περιοχής μας, τους ετεροδημότες της περιοχή μας που με συντριπτική πλειοψηφία, αγκαλιάσατε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια για την ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματός μας. 

Καμία διοικητική αλλαγή της περιοχή μας. Ένα αίτημα που όλοι μαζί, του δώσαμε την οντότητααλλά και την κοινωνική διάσταση που του άρμοζε. Ένα αίτημα που έγινε σημαία για την περιοχή μας.

Εδώ πρέπει να επισημάνουμε και την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το αίτημά μας, όπου ήταν αρωγός στην μεγάλη μας προσπάθεια. 

Μετά από αυτή την απόφαση, καθοριστικό ρόλο έπαιξε και η σύμπλεξη από την Δημοτική Αρχή. 

Είμαστε σε όλους σας ευγνώμονες, σας ευχαριστούμε και υποσχόμαστε με το ίδιο σθένος να αγωνιστούμε για όλα τα προβλήματα της περιοχής μας.

Με τιμή
Πρόεδροι ΤΚ Θηνιάς

Απέργης Γιώργος

Βανδώρος Σπύροςο

Κωνσταντάτος Παναγής

Τουμαζάτος Σπύρος