Το Σάββατο 2 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η 6η συνεδρίαση για το 2022 της Κοινότητας Διλινάτων με θέμα:
Ονοματοδοσία Δημοτικού Γηπέδου Διλινάτων.
Η Κοινότητα αποφάσισε κατά πλειοψηφία μετά την εισήγηση του Προέδρου το γήπεδο, μετά το πέρας των εργασιών, να ονομαστεί Δημοτικό Γηπεδο Διλινάτων “Κώστας Βαρτελάτος”.
Ως Κοινοτική Αρχή θεωρήσαμε ηθικό και μεγάλης σημασίας το γήπεδο να πάρει το όνομά του ανθρώπου που από το 2002 το οραματίστηκε, το πίστεψε και ήταν μπροστάρης για το εγχείρημα αυτό μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του.
Οι Διοικήσεις της ομάδας μας «Α.Ο.ΔΙΛΙΝΑΤΑ» όλα αυτά τα χρόνια μέχρι και σήμερα ήταν πάντα κοντά σε αυτή την προσπάθεια και με την έγγραφη γνώμη της σημερινης Διοίκησης να πάρει το όνομα «Κώστας Βαρτελάτος».
(Διατελέσαντες προεδροι:
Σπύρος Λάσκαρης,Γιώργος Βαρτελάτος,Κώστας Βαρτελάτος,Φώτης Κουνάδης,Νίκος Τζωρτζάτος).
Η προσφορά της ομάδας μας όλα αυτά τα χρόνια ανταμείβεται με το συγκεκριμένο γήπεδο, καθώς για πολλά χρόνια έπαιζε σαν “πρόσφυγας στα γύρω γήπεδα”.
Αυτή ήταν και η δέσμευσή μας όταν αναλάβαμε ως διοίκηση την Κοινότητα: η ομάδα να μπορεί να προπονείται και να παίζει στη φυσική της έδρα.
Έχοντας πάντα στο μυαλό μας τη φράση του αείμνηστου Κώστα Βαρτελάτου…
«Θέλουμε τα παιδιά μας να μπορέσουμε μια μέρα να τα κοιτάξουμε στα μάτια».
Πλέον νομίζουμε ότι είμαστε κοντά στο να το καταφέρουμε.
Προηγούμενο άρθροΟ χάρτης των ακινήτων σε όλη την Ελλάδα: Οι τιμές πώλησης σε 62 περιοχές, πού και πόσο εκτοξεύτηκαν-Τι ισχύει για την Κεφαλονιά [πίνακας]
Επόμενο άρθροΚεφαλονιά: Πόλος έλξης για ξένους αγοραστές το νησί – Τεράστια η ζήτηση για βίλες «πάνω στο κύμα»