Ανάρτηση στο facebook από τον πολιτευτή της ΝΔ Γιώργο Κοκκόλη:

Με έκπληξη διάβασα την ανάρτηση του Αριστοτέλη Μπατιστάτου  αναφορικά με την επικείμενη επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Κεφαλονιά. Και λέω έκπληξη γιατί δεν τον έχω συνηθίσει να τοποθετείται με αυτόν τον τρόπο δημοσίως.

Πάμε όμως στο προκείμενο.

Λέει ο Τελης πως δεν θελουμε ούτε γιατρούς, ούτε δρόμους ούτε μουσεία γιατί αυτά τα θέλαμε τα προηγούμενα χρόνια. Πράγματι τα θέλαμε, αλλά αν δεν με απατά η μνήμη μου τη μονοεδρική της Κεφαλονιάς την είχε ο ΣΥΡΙΖΑ απο το 2012. Και άντε επειδή ήταν «κακοί» οι Σαμαροβενιζελοι και μπορεί να σας σαμποταρανε, ας μη πούμε για την περίοδο 2012-2015.

Μετά όταν ανέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ πάλι δεν είχατε τρόπους να κανετε έργα;

Γιατί απο τότε περιμένουμε την κατεδάφιση των εργατικών στο Ληξούρι, την επισκευή του Αρχαιολογικού Μουσείου την αξιοποίηση της δωρεάς Βεργωτή στο Νοσοκομείο, τη ΜΕΘ και φυσικά το Πόρος- Αργοστόλι για το οποίο όσοι μιλούσαμε μας κοίταζαν σαν να είμαστε παλαβοί.

Και επειδή δεν χωράνε πολλά καρπούζια κάτω απο την ίδια μασχάλη εγώ θα ρωτήσω το εξής. Με δεδομένο ότι εκτός απο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ο Τέλης είναι και διορισμένος αντιπρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου (για το οποίο τόσες δράσεις έχει κάνει η ΝΟΔΕ) αντιλαμβάνεται ότι με τη στάση του αυτή εκθέτει και τη δημοτική αρχή του Αργοστολίου και τον δήμαρχο που θα υποδεχθεί σε λίγες ώρες τον Πρωθυπουργό; Διότι αυτή η κυβέρνηση έχει εγκρίνει έργα και μελέτες πολλών εκατομμυρίων ευρώ που υπέβαλε στο πρόγραμμα Τρίτσης και το Ελλάδα 2.0 ο Δήμος Αργοστολίου και τόσο καιρό ακούμε τον κ. Μιχαλάτο να υμνεί δημοσίως τον κ. Καππάτο που του ανοίγει πόρτες στα Υπουργεία και του εξασφαλίζει χρηματοδοτήσεις.

Τι απο τα δυο συμβαίνει τελικά;

Όταν μιλάμε για έργα στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη φοράμε όλοι την ίδια φανέλα. Και κάθε έργο είναι καλοδεχούμενο είτε χρηματοδοτείται απο «δεξιά», είτε απο «αριστερή» κυβέρνηση, γιατί απλά προσθέτει ένα ακόμα λιθαράκι.

Για όλα τα υπόλοιπα ευτυχώς υπάρχει η λαϊκή ετυμηγορία- και τότε θα δούμε αν και ποιος είναι σε απόγνωση.

Προηγούμενο άρθροΈφυγε από τη ζωή η Δάφνη Φανού (εικόνες)
Επόμενο άρθροΜπατιστάτος προς Κοκκόλη: “Εσείς έχετε θέμα γιατί άλλα λέει ο ένας και άλλα ο άλλος εντός της ΝΔ-Δεν έβγαινε ο μισός ΣΥΡΙΖΑ να χτυπάει τον δικό μας “Καππάτο””