Κωνσταντάκης: “Θα πάμε στις εκλογές με επικεφαλής τον Παρίση-Δεν μας φοβίζει αυτοί που έφυγαν από την ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ-Δεν θα είναι ένας συνδυασμός που θα φτάσει στην 2η Κυριακή”

Στο ραδιόφωνο του Cosmos fm μίλησε ο δημοτικός σύμβουλος της ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ Άγγελος Κωνσταντάκης που έβαλε τέλος στις φήμες περί νέου επικεφαλής στην παράταξή του και ουσιαστικά ξεκαθάρισε ότι η ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ θα πάει με Αλέξανδρο Παρίση επικεφαλής στις επόμενες εκλογές: “Δεν τίθεται θέμα καμίας διαδοχής. Έχουμε καθημερινή επαφή με τον κο Παρίση και ο ίδιος το έχει τονίσει μέσα από συνεντεύξεις του. Ο Αλέξανδρος Παρίσης και η παράταξη λειτουργούν με δημοκρατικές διαδικασίες, οπότε αν είχε προκύψει κάποιο θέμα διαδοχής ή αν ο κος Παρίσης ήθελε να εγκαταλείψει τον πολιτικό στίβο, θα είχε γίνει γνωστό σε όλους και πολύ περισσότερο σε εμάς της παράταξης. Τέτοιο   θέμα λοιπόν δεν τίθεται και δεν θα γινόταν με τέτοιο τρόπο. Όλες αυτές οι φήμες προέρχονται από κύκλους, που θέλουν να αποπροσανατολίσουν. Η διαδοχή αργεί και εμένα δεν με ενδιαφέρει”

Ποια είναι όμως η άποψή του για τον Νίκο Ανουσάκη, τα στελέχη που έφυγαν από την ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ & τον νέο συνδυασμό; Όπως είπε “Τα στελέχη τα οποία διαχώρισαν την θέση τους, είναι κάτι που δεν μας φοβίζει. Ο αρχηγός είναι αυτός που δίνει το στίγμα. Μην ξεχνάτε ότι το 2014 ήταν πολλά τα στελέχη που είχαν φύγει από την παράταξη αλλά και πάλι πήρε την νίκη. Μια παράταξη δεν διαλύεται τόσο εύκολα και επίσης όταν προκύπτει ένας νέος συνδυασμός, δεν είναι ότι παίρνει ψήφους μόνο από έναν συνδυασμό αλλά και από άλλους. Όμως δεν θα είναι ένας συνδυασμός που θα φτάσει στην δεύτερη Κυριακή”