Η έξαρση του κορονοϊού στην Ελλάδα συνεχίζεται με την κυβέρνηση να παρακολουθεί στενά το θέμα και να ασχολείται επί καθημερινής βάσης.

Στο Μαξίμου βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με την επιτροπή λοιμωξιόλογων καθώς μόλις την τελευταία εβδομάδα είχαμε 1489 κρούσματα.

Πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο για νέα μέτρα και ήδη από τη Δευτέρα το πρωί μπαίνουν και άλλα σε ισχύ στην καθημερινότητα των πολιτών μετά τον ανησυχητικά μεγάλο αριθμό κρουσμάτων.

Η επόμενη εβδομάδα είναι εξαιρετικά κρίσιμη καθώς δεν έχουμε ακόμα τα στοιχεία του Αυγούστου όπου πολλοί πολίτες έφυγαν από το κλεινόν άστυ.

Τη Δευτέρα πάντως θα πραγματοποιηθεί άλλη μια προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη για τον κορονοϊό όπου θα εξεταστεί και πάλι η επιδημιολογική κατάσταση στην χώρα.

Οπως ανέφερε το Mega, δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα αν δεν τηρηθούν τα υπάρχοντα μέτρα, να υιοθετηθούν νέα πιο αυστηρά στα επίπεδα εκείνων του περασμένου Μαΐου.

Πηγή: newsit.gr

Προηγούμενο άρθροΑργοστόλι-Ληξούρι: Ένας ανεπίσημος προπονητικός αγώνας ατομικής χρονομέτρησης-ένα μήνυμα ελπίδας προς όλους ότι η ζωή μας περιμένει εκεί έξω
Επόμενο άρθροΈρισσος: Και πολύ …κάρβουνο η παραλία! (pics)