Κοστίζει 115.000 ευρώ, είναι θεόρατο: Το νέο πολυτελές αμάξι του Κασσελάκη που σίγουρα δεν αγόρασε με την… επιδότηση του κράτους

Ο Στέφανος Κασσελάκης «κληρονόμησε» από τον Αλέξη Τσίπρα ένα Range Rover Sport παλαιότερης γενιάς, ωστόσο, ο νέος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποφάσισε να αγοράσει ένα ηλεκτρικό.

Το νέο αμάξι του Στέφανου Κασσελάκη

Πλέον ο Στέφανος, το Range Rover το χρησιμοποιεί ως συνοδευτικό για την ασφάλειά του, και κινείται με ένα πολυτελέστατο ηλεκτρικό, που πριν λίγους μήνες ήρθε Ελλάδα. Ένα Audi Q8 E-tron στην έκδοση sportback, η τιμή του οποίο ξεκινάει από τα 93.000 ευρώ και φτάνει τα σχεδόν 115.000 ευρώ. Αυτές οι τιμές είναι χωρίς την επιδότηση… Μητσοτάκη από το πρόγραμμα ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ.

Το νέο Audi Q8 e-tron είναι το πιο πρόσφατο πλήρως ηλεκτρικό SUV της Audi, συνδυάζοντας την πολυτέλεια, την απόδοση και την καινοτομία.

Ο κος Κασσελάκης απολαμβάνει τις διαδρομές του με το νέο του Audi το οποίο προσφέρει κορυφαία άνεση με πολυτελή υλικά και σύγχρονες τεχνολογίες. Το σύστημα infotainment MMI touch response με δύο μεγάλες οθόνες αφής, το Audi Virtual Cockpit και το προηγμένο σύστημα ήχου Bang & Olufsen προσφέρουν στον Στέφανο μια πλούσια εμπειρία συνδεσιμότητας και ψυχαγωγίας.

Το νέο Audi Q8 e-tron του Στέφανου Κασσελάκη
Στις δυο εκδόσεις αμαξώματος του Audi Q8 E-tron υπάρχουν λοιπόν δύο μεγέθη μπαταριών. Η μπαταρία του Q8 50 e-tron έχει net (καθαρή) χωρητικότητα στις 89 kWh (συνολική στις 95 kWh), ενώ οι ισχυρότερες εκδόσεις των Q8 55 e-tron και SQ8 e-tron έχουν 106 kWh (συνολική 114 kWh).

  

Το νέο Audi Q8 e-tron του Στέφανου Κασσελάκη

Χάρη στην προσαρμοστικότητα στο σύστημα διαχείρισης, η ωφέλιμη χωρητικότητα της μπαταρίας έχει επίσης αυξηθεί. Σε έναν σταθμό φόρτισης υψηλής ισχύος, το Audi Q8 50 e-tron φτάνει τη μέγιστη ισχύ φόρτισης των 150 kW. Στα Q8 55 e-tron και SQ8 e-tron, η μέγιστη ισχύς φόρτισης αυξάνεται έως και τα 170 kW.

Η μεγάλη μπαταρία μπορεί να φορτιστεί στο 10%-80% του περιεχομένου της σε λιγότερο από 31 λεπτά – κάτι που αντιστοιχεί σε μία αυτονομία μεταξύ 350 και 400 χιλιομέτρων. Σε σταθμό φόρτισης AC ή wallbox, το Audi Q8 e-tron φορτίζει με έως και 11 kW. Η Audi προσφέρει προαιρετική φόρτιση AC με ισχύ στα περίπου 22 kW

πηγή: fanpage.gr