Ανακοινώθηκαν τα νέα δρομολόγια της Levante ferries στη γραμμή Πόρος-Κυλλήνη καθώς και το προσωρινό κόψιμο στη γραμμή Πάτρα-Σάμη-Ιθάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτά τα δρομολόγια θα ισχύουν μέχρι την Κυριακή των Βαίων 17 Απριλίου ενώ πολλές είναι οι αντιδράσεις του κόσμου στα σόσιαλ. Ας πάρουμε μία γεύση:

“είναι δρομολόγιο για κόσμο 5 το πρωί?”

“πρέπει να μπει λεωφορείο του ΚΤΕΛ να εξυπηρετεί τον κόσμο σε συνδυασμό με δρομολόγιο πρωινό σε λογική ώρα. 8,9,10”

“Μα ποιος προτιμά το 05.00? Από Αργοστόλι πρέπει να ξεκινήσεις από τις 04.00…Ο Χριστός και η Παναγία δηλαδή…Αν είναι δυνατόν….”

“Δεν πρέπει να ξεχάσουμε Σαμη -Ιθάκη Πάτρα Τόσα χρήματα πήραν Τι έγινε ο κ.κ και οι κουστωδία …..έτσι απλά θα το δεχτούμε;;;”

“οι αιρετοί πρέπει να απαιτήσουν και να έχουμε έστω έναν μπουσουλα για την επανέναρξη της γραμμής. Χωρίς πλοίο από Πάτρα, η Ιθάκη θα μαραζώσει τουριστικά”

“Να γίνουν ενέργειες για άμεση επανέναρξη. Η διακοπή της γραμμής θα έπρεπε να είναι το θέμα συζήτησης κι όχι τα γύρω-γύρω”

“Είναι απαράδεκτο να κόβεται η γραμμή Σάμη Πάτρα. Είναι η γραμμή που ενώνει την εθνική οδό Αργοστολίου Σάμης με την εθνική οδό Πάτρων Αθηνών. Είναι γραμμή που εξυπηρετεί όλο το νησί”

“Απαράδεκτο το δρομολόγιο στις 5 το χαραμα. Μας αναγκαζετε να φεύγουμε στις 3 το μεσημέρι και να φτανουμε στην… Αθήνα στις 9 το βράδυ. Να σκεφτεί η εταιρεία ότι ταξιδεύουν και άτομα με προβλήματα υγείας”

“Τα ίδια προβλήματα κάθε χειμώνα.αυτα έχουν τα μονοπώλια.πηραν τα λεφτά και δύο νησιά τα γράφουν.οι τοπικοί άρχοντες και βουλευτές τι κάνουν?”

Προηγούμενο άρθροΥπουργείο Εσωτερικών: 200.000 ευρώ μέσω “ΦΙΛΟΔΗΜΟΥ ΙΙ” σε Δήμο του Νομού Κεφαλονιάς-Ιθάκης-Για αναβάθμιση και εξοπλισμό παιδικών χαρών (απόφαση)
Επόμενο άρθροΑπλές λύσεις για την ακράτεια ούρων