Λιάγκας: «Δεν ντρέπεται η υπουργάρα να δίνει εντολή να σταματήσει ο σταθμάρχης να λέει την αλήθεια; Πήγε να πουλήσει μούρη η υπουργάρα, δεν τα βρήκε καλά γιατί ο άνθρωπος είπε την αλήθεια»

Ο υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος επισκέφθηκε τον ΟΣΕ Λάρισας και έγινε ένα περιστατικό που προκάλεσε αντιδράσεις.

LIAGKAS TO PROINO27537

Ο υφυπουργός υποστήριζε πως λειτουργεί κανονικά το κέντρο τηλεδιοίκησης ενώ ο σταθμάρχης τον «άδειασε» καθώς του εξήγησε πως δεν λειτουργεί και έχουν μόνο το τοπικό σύστημα που το κάνουν μόνοι τους. Αυτό ενόχλησε τον υφυπουργό που ζήτησε από συνεργάτη του να σταματήσει τον σταθμάρχη που έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» βλέποντας το απόσπασμα ξέσπασε κατά του υφυπουργού.

LIAGKAS TO PROINO27604

«Πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτή είναι η Ελλάδα. Πήγε να πουλήσει μούρη η υπουργάρα, δεν τα βρήκε καλά γιατί ο άνθρωπος είπε την αλήθεια και κάποια στιγμή παθαίνει σοκ ο υπουργός και γυρίζει στον δικό του και λέει να τον σταματήσει. Αυτή είναι η Ελλάδα. Έχουν πεθάνει 57 άνθρωποι και το θέμα μας είναι ο ρημάδης ο επικοινωνιακός χειρισμός, τρεισήμισι εβδομάδες. Όταν ο άνθρωπος συνέχιζε να λέει την αλήθεια η υπουργάρα έβαλε και τον σταματήσανε. Αυτοί είναι οι πολιτικοί μας όλοι. Και ο ΣΥΡΙΖΑ να ήταν πάλι τα ίδια θα έκαναν. Είναι όλοι ίδιοι.LIAGKAS TO PROINO27470

Δεν ντράπηκε που όλη η Ελλάδα τον είδε να δίνει εντολή να σταματήσει τον ανθρωπάκο που έλεγε την αλήθεια. Δεν ντρέπεται;».