Ληξουρι-επειγον: Έμεινε από γιατρούς το Μαντζαβινατειο! (pics)

Mόλις ενημερωθήκαμε από τους γιατρούς του MANTZABINATEIOY NOΣOKOMEIOY στο Ληξούρι, ότι πλέον δεν υπάρχουν Γιατροί στο Νοσοκομείο για να κάνουν τις εφημερίες, αφού οι γιατροί που είχαν υπηρεσία από το Κέντρο Υγείας Σάμης πήραν αναρρωτικές !

Oι γιατροί του Μαντζαβινατείου μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ληξουρίου όπου ανέφεραν το περιστατικό. Αμέσως βρεθήκαμε στο χώρο να ενημερωθούμε για την κατάσταση.

Καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, τον Υπουργό Υγείας, το Βουλευτή και τον Υποδιοικητή να πάρουν θέση και να δράσουν άμεσα ώστε να λυθεί το θέμα.

Kαλούμε τον κόσμο να είναι σε ετοιμότητα και εγρήγορση, προκειμένου δυναμικά να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα για το Νοσοκομείο μας.

Γιώργος Κατσιβέλης
Δημαρχος Ληξουρίου

Ακολουθεί το ρεπορτάζ της Αριστεας Χαριτάκη για το mylixouri.blogspot.com

Πριν λίγα λεπτά οι δυό Ιατροί του Μαντζαβινατείου Νοσοκομείου κ. Διονυσάτος και Παπαδάτος, έδωσαν κατάθεση στην Αστυνομία και ενημέρωσαν την Εισαγγελία Κεφαλονιάς-Ιθάκης, ότι δεν εμφανίστηκε ο εφημερεύοντας Ιατρός, με αποτέλεσμα το κλείσιμο του Μαντζαβινατείου Νοσοκομείου.
3 το μεσημέρι τέλειωσε την βάρδια του ο Αγροτικός ιατρός κ. Περδικάρης και πλέον το Νοσοκομείο της πόλης μας, δεν μπορεί να παρέχει καμιά απολύτως υπηρεσία σε όσους το επισκεπτούν.
Η 6η ΥΠΕ , στην οποία ανήκει το Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο, έχει αναθέσει σε Ιατρούς από το Κέντρο Υγείας Σάμης, να έρχονται στο Νοσοκομείο της πόλης μας και να κάνουν τις απαραίτητες εφημερίες.
Δυστυχώς από τους οκτώ συνολικά Ιατρούς που έχει το ΚΥ Σάμης (Γενικούς και Αγροτικούς Ιατρούς) ουδείς εμφανίζεται στο Μαντζαβινάτειο για να εκτελέσει τις εφημερίες του.
ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΑΤΕΙΟ ώρα μηδέν !
Από το πρώτο λεπτό στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλικής βρέθηκε ο Δήμαρχος Ληξουρίου κ. Γιώργος Κατσιβέλης και οι κύριοι Μαντζουράτος και Βαλλιάνος της “Λαϊκής Συσπείρωσης”. Ενώ στο Νοσοκομείο περίμενε και ο κ. Φαρακλός.

Αριστέα Χαριτάτου