Γεννήθηκα το 1973 στο Αργοστόλι, μεγάλωσα στα Χαβριάτα και κατοικώ στο Ληξούρι.

Είμαι παντρεμένη με τον οδοντίατρο Ευάγγελο Ρουχωτά και έχουμε ένα παιδί. Τα πρώτα μου γράμματα τα έμαθα στο Δημοτικό Σχολείο Χαβριάτων.

Επόμενος σταθμός το Γυμνάσιο και Λύκειο Ληξουρίου. Ακολούθησε η ανώτατη εκπαίδευσή μου στην Αγγλική Γλώσσα και Πολιτισμό στο Μόντρεαλ του Καναδά. Ως οπαδός της δια βίου μάθησης και εκπαίδευσης το 2015 αποφοίτησα και από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (πτυχίο στον Ελληνικό Πολιτισμό).

Την τρέχουσα περίοδο περατώνω το μεταπτυχιακό μου στην Κοινωνική και Αλληλέγγυα οικονομία. Ταυτόχρονα κάνω μεταπτυχιακές σπουδές στις Επιστήμες Αγωγής. Επαγγελματικά, από το 1995 μέχρι και σήμερα, δραστηριοποιούμαι στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης.

Είμαι Ιδιοκτήτρια και Υπεύθυνη Σπουδών Κέντρου Ξένων Γλωσσών, στο Ληξούρι, όπου και διδάσκω. Λόγω της αγάπης μου για τα παιδιά, το 2016, ίδρυσα στο Ληξούρι το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών «Στέγη».

Ζητώ την ψήφο σας για να αγωνιστώ μαζί σας και να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις για να λύσουμε προβλήματα σεβόμενοι τις ιδιαιτερότητες του κάθε Δημοτικού Διαμερίσματος.

Ζητώ την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο μου για να ξεκινήσουμε μαζί μια νέα προσπάθεια για τον τόπο μας.