Δημήτρης Μεσσάρης. Ένας αξιόπιστος συνεργάτης, ένας αξιοσέβαστος επαγγελματίας και οικογενειάρχης. Στηρίζει τον Γιώργος Κατσιβέλης και στελεχώνει το Ψηφοδέλτιο της Δύναμη αξιοπιστίας και προόδου.

Τον καλοσωρίζουμε στον Συνδυασμό μας. Ακολουθεί η ανακοίνωσή του.

Αγαπητοί φίλοι είθισται όσοι δηλώνουμε υποψηφιότητα να την ανακοινώνουμε μέσω μιας επιστολής που περιλαμβάνει λόγους, οράματα, σκέψεις και γενικότερα ότι πιστεύουμε ότι μπορεί να αναδείξει τις αρετές της προσωπικότητα μας.
Οι εκλογές όμως είναι μια δημοκρατική διαδικασία που κατά κύριο λόγο ανήκει σε εσάς τους πολίτες και όχι στους υποψήφιους πολιτικούς.
Η απλή αναλογική είναι μια μεγάλη ευκαιρία να υπερβούμε ο καθένας από εμάς τον εαυτό του και μέσα από ώριμες και συλλογικές αποφάσεις να προσφέρουμε στον τόπο μας και την κοινωνία το καλύτερο.
Ο Άνθρωπος ως είδος επέλεξε εδώ και πολλές χιλιάδες χρόνια να πορεύεται και να λειτουργεί ομαδικά, κατανοώντας ότι είναι ο μοναδικός τρόπος που μπορεί να του εξασφαλίσει μια καλύτερη και ασφαλέστερη μέρα.

Στην σύγχρονη ιστορία μας ως έθνος αλλά και ως κοινωνία μάθαμε να συμπεριφερόμαστε και να λειτουργούμε σε συνθήκες πολέμου ακόμα και όταν επικρατούσε ειρήνη με αποτέλεσμα να δημιουργούμε αντί για πεδία ανάπτυξης πεδία μαχών.

Ο Έλληνας εντός των συνόρων του παραμένει μονάδα και χάνεται, εκτός των συνόρων όμως εντάσσεται στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο και διαπρέπει.

Ο μεγάλος μου προβληματισμός δεν είναι αν θα είμαι ένα εκλεγμένο μέλος μιας παράταξης, αλλά αν θα καταφέρω να είμαι ένα ενεργό μέλος μιας κοινωνίας που παλεύει και αγωνιά με ορθό και συλλογικό τρόπο για το καλύτερο!!

Η απλή αναλογική είναι ένας προηγμένος τρόπος διοίκησης που δρα στην πηγή του ελληνικού προβλήματος δηλαδή στην έλλειψη συνεννόησης. Είναι ένα δυναμικό εργαλείο που με σωστή χρήση θα ανεβάσει το κοινωνικό μας γίγνεσθαι σε ένα ανώτερο στάδιο, σε αντίθετη περίπτωση θα είναι μια ακόμα λέξη που θα μας απαλλάξει από το βάρος της αποτυχίας μας και της μετριότητας μας.

Κλείνοντας, θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή δύναμη στο να επιλέξουμε το καλύτερο για το τόπο μας και αφού το επιλέξουμε να το στηρίξουμε και να συμβάλουμε όλοι μαζί για να πετύχει.

Με τιμή
Δημήτριος Γερ. Μεσσάρης
Αρχιτέκτων Μηχανικός

Προηγούμενο άρθροΜάκης Φόρτες προς Θεόφιλο Μιχαλάτο:Συμφωνείτε ναι ή όχι για «να φιλοξενηθεί Debate στο Inkefalonia 103.9» μεταξύ των υποψηφίων στο Δήμο Αργοστολίου;
Επόμενο άρθροΑνουσάκης: ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ – ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΝΟΜΙΚΑ Η ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΤΩΝ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΟΡΚΩΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ