Ενώ προχωράμε σιγά σιγά προς τις εκλογές της 26ης Μαϊου, αποχαιρετάμε τον Απρίλιο, καλοσωρίζοντας στον Συνδυασμό μας ακόμα έναν άνθρωπο της εργατικής τάξης, έναν αξιοπρεπέστατο οικογενειάρχη. Ο λόγος για τον Γεράσιμο Δεστούνη, ο οποίος αποφάσισε να συμπορευτεί με τον υποψήφιο Δήμαρχος της “Δύναμης Προοδου και Αξιοπιστίας”, Γιώργο Κατσιβέλη.
Ακολουθεί η ανακοίνωση υποψηφιότητάς του.

Συμπολίτισσες και Συμπολίτες,

Πήρα την απόφαση να συμμετέχω ακόμα μια φορά σε αυτόν τον εκλογικό αγώνα, στηρίζοντας την παράταξη << ΔΥΝΑΜΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ κ ΠΡΟΟΔΟΥ>> με υποψήφιο Δήμαρχο τον κύριο Κατσιβέλη Γιώργο.

Προσδοκώ να υπηρετήσω δυναμικά τον τόπο μου, με πνεύμα συναινετικό και δημιουργικό για ότι καλύτερο μετά την επανασύσταση του Δήμου μας. Mε τη μέχρι σήμερα παρουσία μου στα κοινά ως Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κεφαλονιάς πιστεύω ότι έχω αποκτήσει εμπειρία που θα χρησιμοποιήσω για το καλό του τόπου μας.

Η απόφαση μου στηρίχθηκε στο ότι το Ληξούρι μας και ευρύτερα η Παλική χρειάζεται όσο ποτέ δυνατό λόγο, παρουσία και δράση για να γίνουν βήματα προόδου. Έχω εμπιστοσύνη στον επικεφαλή, όσο και στους συνυποψήφιους μου γιατί έχουν αποδείξει ότι ενδιαφέρονται για τον τόπο μας.

ΔΕΣΤΟΥΝΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ του Κωνσταντίνου
Από το Γραφείο Τύπου