Ληξούρι: Ο Γιώργος Κατσιβέλης ανακοίνωσε υποψηφιότητα-Το όνομα, το σήμα & οι αρχές της παράταξης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Ληξούρι 28/3/19

Φίλες και φίλοι συνδημότισσες και συνδημότες μου

από το 2011 που αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά , βρίσκομαι αδιαλείπτως στην πρώτη γραμμή και κοντά στα προβλήματα της περιοχής μου αλλά και λόγω παράλληλων αρμοδιοτήτων όλης της Κεφαλονιάς.

Στην αρχή ως απλός πολίτης , μη εκλεγμένος , σαν Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ και μετά τις εκλογές του 2014 στις οποίες με τιμήσατε με την ψήφο σας , σαν Δημοτικός Σύμβουλος.

Σε λίγες ημέρες συμπληρώνω δυο χρόνια στη θέση του Αντιδημάρχου Παλικής.

Όλα αυτά τα χρόνια υπηρετώ τον τόπο μου και τους συμπολίτες μου προσηλωμένος σε απαράβατες αρχές και αξίες και είχα την ευκαιρία

να αναπτύξω μαζί σας μία σχέση προσωπική, μία σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, μα πάνω απ΄ όλα στην ειλικρίνεια. Πάντοτε είχα σαν αρχή και βασικό στόχο το καλό του Δήμου μας, το κοινό καλό.

 

Είχα όμως και την ευκαιρία , σε αρμονική συνεργασία με τους Υπηρεσιακούς Παράγοντες και τους συνεργάτες μου , να αποκτήσω την κατάλληλη εμπειρία, ώστε να είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω τα προβλήματα του τόπου μας.

 

Σήμερα μετά την επανασύσταση του Δήμου Ληξουρίου βρισκόμαστε μπροστά σε μια μεγάλη και Ιστορική πρόκληση : πρέπει να αποδείξουμε ότι ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!

Ότι μπορούμε να ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ…

Ότι μπορούμε να ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ…

Ότι μπορούμε να ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ…

Θα ήθελα λοιπόν να μοιραστώ μαζί σας την απόφασή μου να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Ληξουρίου στις εκλογές της 26ης ΜΑΪΟΥ 2019.

 

Στόχος μου η συσπείρωση όλων των δυνάμεων που θέλουν να προσφέρουν και να δημιουργήσουν για τον τόπο μας σε μια συνισταμένη “ΔΥΝΑΜΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΥ” !!

Η ομάδα των ανθρώπων που θα με στηρίξει σε αυτή την προσπάθεια θα προέρχεται από όλους τους ιδεολογικούς χώρους. Στόχος μου είναι να απελευθερώσουμε τις υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας και να στελεχώσουμε ένα ψηφοδέλτιο με ανθρώπους ικανούς, ανιδιοτελείς με όρεξη να προσφέρουν στον τόπο μας.

Ανθρώπους που θα ενώνουν και δεν θα διχάζουν, θα συνθέτουν και δεν θα διαλύουν, ανθρώπους που θέτουν ως προτεραιότητα τους το κοινό καλό έναντι του ατομικού συμφέροντος, που επιδιώκουν τη συνεργασία, τη συναίνεση, τη σύγκλιση , που θα προτάσσουν το ΕΜΕΙΣ από το ΕΓΩ.

 

Τέτοιοι άνθρωποι θα αποτελέσουν τα θεμέλια αυτής της προσπάθειας, θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της «ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΥ», άνθρωποι που ζουν και ζυμώνονται μέσα στην τοπική κοινωνία και στα προβλήματά της , που τα αντιμετωπίζουν και δεν τα καταγράφουν απλώς με κριτική διάθεση.

Σ΄ αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Όλοι μαζί, ΕΝΩΜΕΝΟΙ, χωρίς κομματικά στεγανά, ταμπέλες και έριδες θα διεκδικήσουμε τη διοίκηση του Δήμου Ληξουρίου, θα χαράξουμε μια πορεία με διαφάνεια, υπευθυνότητα, εμπιστοσύνη, ειλικρίνεια, τόλμη, όρεξη, εντιμότητα και ήθος.

Είμαστε ήδη έτοιμοι να ξεδιπλώσουμε και να σας αναλύσουμε στο επόμενο διάστημα το σχέδιό μας.. Ένα σχέδιο που φτιάχτηκε από τα βιώματά μας αλλά και τη δική σας γνώμη, από τις συζητήσεις μας, τις κοινές μας εμπειρίες, από ΕΣΑΣ. Ένα σχέδιο με σαφείς προδιαγραφές, συγκεκριμένα βήματα και φυσικά “εργαλεία” υλοποίησης .

Είμαστε παράλληλα ανοιχτοί να ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ, να ΔΕΧΘΟΥΜΕ και να ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΟΥΜΕ νέες ιδέες που θα οδηγήσουν στην από κοινού διαμόρφωση του νέου μοντέλου διοίκησης του δήμου ΜΑΣ.

Ένα μοντέλο που εξ ορισμού απαιτεί συνεργασίες και συναινέσεις.

Με αίσθημα ευθύνης σας καλώ να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια και μέσα από διάλογο και πολιτικό πολιτισμό να αναλύσουμε τις θέσεις μας.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ “ΔΥΝΑΜΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΥ”

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΡ. ΚΑΤΣΙΒΕΛΗΣ