Μόνο θυμηδία προκαλεί σε όλους το δημοσίευμα περί “εγκατάλειψης του Κλειστού Γυμναστηρίου Ληξουρίου” που συνοδεύτηκε από στοχευμένη φωτογράφηση ακόμη και γειτονικών σπιτιών!!
Οι εμπνευστές του “αφιερώματος” στο Κλειστό όμως για κακή τους τύχη συνέπεσαν πάνω στην επίσκεψη του Αντιπροέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ολυμπιακών Αγώνων IBDF κ.Παπαδάτου ο οποίος εντυπωσιάστηκε από το Κλειστό μας Γυμναστήριο και πρότεινε να διοργανωθούν στο Ληξούρι Διεθνείς αγώνες πολεμικών τεχνών , αίτημα που βεβαίως έγινε αμέσως δεκτό!!
Δεν χρειάζεται δε, να αναφερθούμε στις εντυπώσεις των αποστολών των ομάδων της Γ’ Εθνικής που έρχονται από Αθήνα και Πελοπόννησο γιατί είναι πλέον κοινό μυστικό ότι μένουν άφωνοι!!
Μας δίνουν όμως μια καλή ευκαιρία να θυμίσουμε τι έχουμε κάνει μέχρι σήμερα για το κλειστό Γυμναστήριο μέσω της ΚΕΔΗΚΕ: 1)αντικατάσταση του μισού παρκέ που είχε πρόβλημα δαπάνης 18.000 ευρώ.
2)μόνωση της ταράτσας της εισόδου δαπάνης 10.000 ευρώ.
3)αντικατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα στο 5Χ5 δαπάνης 21.000 ευρώ.
4)10/4/19…πριν λίγες μέρες δηλαδή,πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός για τη μόνωση της μεταλλικής οροφής του κλειστού και πολύ σύντομα θα έχουμε ανάδοχο(επισυνάπτεται το σχετικό έγγραφο) 23.000 ευρώ.
Παράλληλα όπως κάθε καλόπιστος μπορεί να δει έχουν ξεκινήσει ήδη εργασίες συντήρησης και ελαιοχρωματισμών από τον περιβάλλον χώρο με την αποκατάσταση της περίφραξης και θα συνεχιστούν στο κτίριο στο προσεχές διάστημα.
Τέλος επειδή ο σχεδιασμός μας συνεχίζεται με συνέπεια και μεθοδικότητα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα περάσει η υποβολή πρότασης στο πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών “Φιλόδημος” για την ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου τόσο στο κλειστό όσο και στο Δημοτικό Στάδιο στον Άγιο Αντώνη που περιλαμβάνει τη δημιουργία γηπέδων και άλλων εγκαταστάσεων ,την οποία πρόταση σας καλούμε να ψηφίσετε κι εσείς.

Από το Γραφείο Τύπου

Δύναμη αξιοπιστίας και προόδου