Ληξούρι: Ο Παναγής Παπαιωάννου υποψήφιος με τον Κατσιβέλη

Ένα παιδί αγαπητό στην κοινωνία και ακόμα περισσότερο στον αθλητικό και επαγγελματικό κόσμο της πόλης μας συμπορεύεται μαζί μας. Ο λόγος για τον Παναγή Παπαϊωάννου.
Ο Παναγής, ο οποίος διατηρεί πολυετη φιλία με τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιώργο Κατσιβέλη, δέχτηκε την πρόταση του για να συμμετάσχει στο Ψηφοδέλτιο της Δύναμη αξιοπιστίας και προόδου .
Τον καλοσωρίζουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία

Ακολουθεί η δήλωση υποψηφιότητας του.

Αγαπητοί φίλοι

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας την απόφασή μου να ασχοληθώ με τα κοινά και να είμαι υποψήφιος στις εκλογές του Μαϊου με το συνδυασμό «Δύναμη Αξιοπιστίας και Προόδου» με υποψήφιο Δήμαρχο το Γιώργο Κατσιβέλη.

Τάσσομαι στο πλευρό του Γιώργου γιατί πιστεύω πολύ στις δυνατότητές του και γιατί η μέχρι σήμερα παρουσία του έχει αποδείξει ότι μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα.

Σε δυο μόλις χρόνια που είναι Αντιδήμαρχος άλλαξε την εικόνα του Ληξουρίου και γνωρίζω πολύ καλά ότι έχει σχεδιάσει και προετοιμάσει πολλά περισσότερα για το μέλλον…πράγματα που μέρα με τη μέρα θα τα βλέπουμε να πραγματοποιούνται.

Όταν κάποιον άνθρωπο τον γνωρίζεις από μικρό παιδί , αν μη τι άλλο , μπορείς να έχεις άποψη για το χαρακτήρα του , τον τρόπο σκέψης του και την ικανότητά του να διοικεί και να οργανώνει.

Όταν όμως συναναστρέφεσαι με άγνωστο κόσμο που συναντάς πρώτη φορά και μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον άνθρωπο αυτόν , καταλαβαίνεις πια ότι δεν είναι μια υποκειμενική άποψη για ένα φίλο σου αλλά μια πραγματικότητα!!

Στο νέο ξεκίνημα του Δήμου μας θα πρέπει όλοι να «βάλουμε πλάτη» και ενωμένοι να παλέψουμε για το καλύτερο.

Ο δρόμος θα είναι ανηφορικός αλλά αν υπάρχει σύμπνοια και συνεργασία όλα θα γίνουν ευκολότερα…και ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος που έχει αποδείξει ότι μπορεί να συνθέσει απόψεις , ότι μπορεί να συνεργαστεί με όλους και να βάλει το ΕΜΕΙΣ πάνω από το ΕΓΩ.

Για όλους αυτούς τους λόγους σας καλώ να με στηρίξετε στην επιλογή μου αυτή και όλοι μαζί να στηρίξουμε την προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο.

Παναγής Παπαϊωάννου

Ελεύθερος επαγγελματίας