Μιά πολύ εποικοδομητική συζήτηση είχε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ληξουρίου, κ. Γιώργος Κατσιβέλης, με τους Προέδρους και κατοίκους των Φαβατάτων και των Μονοπωλάτων την Τρίτη το βράδυ.

Στα Φαβατάτα, μάλιστα, η Πρόεδρος της Κοινότητας κα Μαρούλη Κατερίνα, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για την συνεργασία της τα τελευταία 2 χρόνια με τον Αντιδήμαρχο Γ.Κατσιβέλη.

Από την πλευρά του ο κ. Κατσιβέλης ανέφερε ότι “η Κατερίνα είναι από τις δυναμικότερες Προέδρους των χωριών μας. Συνεργαζόμαστε άψογα και λύσαμε αρκετά προβλήματα της καθημερινότητας. Επιδιώκουμε την συμμετοχή όλων των πολιτών στα κοινά. Όλοι μπορούν να συμμετέχουν και να προσφέρουν για την βελτίωση των χωριών και της πόλης μας.”

Στο ίδιο θετικό κλίμα, συνεχίστηκε η συζήτηση και στο Πολιτιστικό Κέντρο Μονοπωλάτων. Στην συζήτηση συμμετείχε και ο Πρόεδρος του χωριού κ. Χρ.Θεοδωράτος. 

Τόσο ο κ. Θεοδωράτος όσο και κάτοικοι των χωριών Μονοπωλάτα-Δεματορά-Δελλαπορτάτα,επιβεβαίωσαν ότι ο κ. Κατσιβέλης είναι ένας άνθρωπος όπου συνεργάζεται με όλους σκεπτόμενος και αφουγκραζόμενος το κοινό συμφέρον.

Ένας δεύτερος λόγος, για να στηρίξουμε αυτόν τον Συνδυασμό, είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος του Ψηφοδελτίου του στελεχώνουν και συμπορεύονται μαζί του άνθρωποι απαλλαγμένοι από προκαταλήψεις, εγωισμούς και συμφέροντα. Άνθρωποι άφθαρτοι από το πολιτικό γίγνεσθαιτου Ληξουριού και της Κεφαλονιάς γενικότερα.

Συνεργάτες που δεν διεκδικούν την ψήφο σας για την “καρέκλα”, άνθρωποι που δεν έχουν μετατρέψει την πολιτική σε ….επάγγελμα, άξια μέλη της κοινωνίας.

Χτες βράδυ, ο κ. Κατσιβέλης και οι συνεργάτες του επισκέφτηκαν τα Καμηναράτα και είχαν μιά ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους κατοίκους και τον Πρόεδρο του χωριού.

Έγινε μια συζήτηση που κράτησε αμείωτο ενδιαφέρον για περίπου δυόμισι ώρες σε μια κατάμεστη αίθουσ,α στο Μουσείο.
Ακούστηκαν πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις και δόθηκαν από τον κ. Κατσιβελη απαντήσεις και διευκρινίσεις για όλα τα μεγάλα έργα που έχουν προγραμματιστεί στη περιοχή αλλά και για την καθημερινότητα, τη στήριξη του συλλόγου κτλ.
Στο τέλος της βραδιάς όλοι έφυγαν ικανοποιημένοι από τη γόνιμη και χρήσιμη αυτή συνάντηση.

Οι επαφές της παράταξης “Δύναμη Αξιοπιστίας και Προόδου” συνεχίζονται ως ακολούθως:

Σήμερα, Πέμπτη 9/5
ώρα 8:00 μμ στα Δαμουλιανάτα στο κτίριο του Πολιτιστικού συλλόγου στο πρώην Δημοτικό Σχολείο
ώρα 9:00 μμ στο Ρίφι στο κτίριο του Πολιτιστικού Συλλόγου

Παρασκευή 10/5
ώρα 8:00 μμ στην Αγία Θέκλη στο καφενείο Λιναδράτου

Σάββατο 11/5
ώρα 7:30 μμ στο Σκηνιά στο πρώην Δημοτικό Κατάστημα
ώρα 8:30 μμ στα Βλιχάτα στο κτίριο του πολιτιστικού συλλόγου

Κυριακή 12/5

ώρα 8:00 μμ εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στην κεντρική πλατεία και παρουσίαση του συνδυασμού. 

Από το Γραφείο Τύπου
 
 
Με εκτίμηση

Για τον Συνδυασμό “ΔΥΝΑΜΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΥ”

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ληξουρίου

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΡ. ΚΑΤΣΙΒΕΛΗΣ

Προηγούμενο άρθροΟ Κεκάτος απαντάει στον “Ποριότη”
Επόμενο άρθροΣΚΑΛΑ : Νόμιζε ότι ήταν … πεζόδρομος και βγήκε βόλτα..