Συναντήσεις με τους κατοίκους σε Αθέρα και Λιβάδι είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ληξουρίου κ. Γιώργος Κατσιβέλης. Ο κ. Κατσιβέλης μαζί με τους συνεργάτες του και υποψήφιους Δημοτικούς συμβούλους, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει κάποιους από τους στόχους της παράταξής του, να συνομιλήσει και να ανταλλάξει απόψεις με τους κατοίκους των χωριών.
Ο κ. Κατσιβέλης τόνισε ότι “με την επανασύσταση του Δήμου Ληξουρίου επιβάλλονται οι συνεργασίες. Εμείς έχουμε τον πολίτη και τις καθημερινέςανάγκες του, στην πρώτη γραμμή, χωρίς να κοιτάμε κομματικές ταυτότητες. Ο Δήμος αυτός είναι μιά μεγάλη πρόκληση γιατί μπορούμε σαν κοινωνία να πάμε μπροστά και να διεκδικήσουμε πράγματα. Οι εποχές είναι δύσκολες και αυστηρές γιατί απαιτούν υπομονή, οργάνωση και προγραμματισμό. Δεν γίνεται τίποτα στην τύχη. Κυρίαρχο θέμα είναι η καθημερινότητα του πολίτη. Από τα απλά πράγματα όπως η λάμπα και τα χορτάρια.” Συνέχισε λέγοντας “θα φτιάξουμε ένα κέντρο, στο οποίο οι πολίτες να μπορούν να απευθύνονται 24 ώρες το 24ωρο. Θα υπάρχουν 2-3 υπάλληλοι οι οποίοι θα αναλάβουν αποκλειστικά το κομμάτι της καθαριότητας, γιατί η καλύτερη διαφήμιση και προβολή μιάς πόλης είναι πρώτα απ’ όλα η καθαριότητα της. Πρέπει ο πολίτης να έρθει κοντά στον Δήμο και ο Δήμος κοντά στον πολίτη. Μόνο έτσι θα πετύχουμε.”. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ληξουρίου έκανε λόγο και για τα προγράμματα της ΟΧΕ Παλλικής. Ανέφερε επίσης ότι για το Ληξούρι υπάρχουν στα σκαριά, ήδη, μελέτες. Η πόλη μας έχει τεράστιες δυνατότητες που πρέπει να αξιοποιήσουμε. Θέλουμε την συνεργασία όλων, να χαράξουμε κοινή στρατηγική, για την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας και μόνο.
Πρέπει να διεκδικήσουμε τα Ευρωπαϊκά κονδύλια που μας αναλογούν.”.
Ο κ. Κατσιβέλης άκουσε τις προτάσεις των κατοίκων. Στο Λιβάδι οι κάτοικοι, μεταξύ άλλων, ζήτησαν να τοποθετήσει ο Δήμος “παλώμενα φανάρια” ή “σαμαράκια”, λόγω του ότι οι διερχόμενοι οδηγοί καθημερινά περνάνε από το χωριό με ηλιγκιώδη ταχύτητα, να αξιοποιηθεί και να προβληθεί η “Κλεισούρα” (πέτρινο παλαιού τύπου γιοφύρι με ποταμι) συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του χωριού ως τουριστικό αξιοθέατο.
Ο κ. Κατσιβέλης κατέγραψε όσα ειπώθηκαν.
Οι περιοδείες του στα χωριά συνεχίζονται.
Την Κυριακή 5/5 θα παρευρεθεί στον χώρο του ΠΣ στα Λουκεράτα (20:30).
Από το Γραφείο Τύπου

Προηγούμενο άρθροΠεριφέρεια: Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΗΣ «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ» (ονόματα)
Επόμενο άρθροΛηξούρι: Ο Χρήστος Βολτέρας υποψήφιος με τον Κατσιβέλη