Ο Βασίλης Ρουχωτάς συνοδευόμενος απο υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμου “ΠΑΛΛΗ – ΛΗΞΟΥΡΙ – ΝΕΑ ΑΡΧΗ” συναντήθηκε χθές και συνομίλησε με κατοίκους της Κατωγής καθως και τους επικεφαλης των δύο τοπικων συνδυασμων οι οποίοι θα διεκδικήσουν την εκπροσώπηση της κοινότητος τους στις εκλογες της 26ης Μαίου.
Εγινε μια εξαιρετική και απολύτως παραγωγική συζήτηση με την συμμετοχή όλων.
Το θέμα της αξιοποίησης του κτήματος της κοινότητος στο ΜΕΤΟΧΙ ήταν το κυριώτερο θέμα της συζήτησης.
Η πρόταση μας αναλυθηκε σε έκταση και βάθος και μπορούμε να πούμε οτι όλοι οι παριστάμενοι συμφώνησαν για την αναγκη αξιοπόιησης του κτήματος με παρατηρήσεις οι οποίες αφορούσαν την αναγκη πρόβλεψης συγκεκριμενων ωφελειων για την κοινότητα Κατωγής, την ελευθερία προσπέλασης προς την θάλασσα, και την προασία του περιβάλλοντος
Τονίστηκε στους παρευρισκόμενους οτι το μέγιστο ποσοστό εδαφικής κάλυψης οιαδηποτε απο τις κατατεθεισες προτασεις δεν θα υπερβαινει το 15% της συνολικής επιφανειας του κτήματος που σημαινει την λιγώτερη δυνατή περιβαλλοντική επιβαρυνση.
Ο συνδυασμός μας με την πρόταση για την αξιοποιηση του κτήματος στο ΜΕΤΟΧΙ έθεσε τον πρώτο τον στρατηγικό στόχο για τον Δημο μας.
Την πρόταση αυτή την έχουμε επεξεργαστει σε βαθος και πιστεύουμε ακράδαντα οτι μπορεί να αποτελεσει μοχλό ανάπτυξης ολοκληρηςτης Παλικής και το κλειδι για την βιωσιμότητα του Δήμου

Πάλλη- Ληξούρι- Νέα Αρχη