Ληξούρι: ξεκίνησε διαβούλευση για την κατάρτιση του νέου Τοπικού Προγράμματος LEADER, στο πλαίσιο του Στρατηγικού Σχεδίου ΚΑΠ 2023 – 2027 (εικόνες+βίντεο)

Η Ομάδα Τοπικής Δράσης Κεφαλλονιάς και Ιθάκης (ΟΤΔ Κεφαλλονιάς και Ιθάκης), ξεκίνησε διαβούλευση για την κατάρτιση του νέου Τοπικού Προγράμματος LEADER, στο πλαίσιο του Στρατηγικού Σχεδίου ΚΑΠ 2023 – 2027. Δίκτυο Συνεργασίας Κεφαλλονιάς και Ιθάκης – ΟΤΔ Κεφαλλονιάς και Ιθάκης
Για το λόγο αυτό, απόψε στον χώρο συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ληξουρίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον κ. Αλέξανδρο Κοψαχείλη να αναλύει τα υπέρ και τα κατά του προγράμματος Leader στους παρευρισκόμενους.
Η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Δήμο Ληξουρίου, με τον Δήμαρχο κ. Γεώργιο Κατσιβέλη και τους Αντιδημάρχους κυρίους Γ.Γαλανό και Γ.Ντιουάνι, να συμμετέχουν ενεργά υποβάλλοντας ερωτήσεις και προτάσεις και να παροτρύνουν τους φορείς που παρευρέθηκαν όπως τον κ. Ηλ.Παρίση Πρόεδρος και εκπρόσωπος της Φιλαρμονικής Σχολής Πάλλης, την κα Ζωή Μοσχονά , Διοικήτρια του Μαντζαβινατείου Νοσοκομείου Ληξουρίου, την κα Παρασκευή Βασάλα εκ μέρους των Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων Ληξουρίου, τον κ. Χαρ.Ρόκο εκ μέρους του ΑΟ Ποσειδώνας, τους εκπροσώπους της νεοσύστατης Θεατρικής Ομάδας “Ανάκαρα”, το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αετός Καμιναράτων κλπ, να υποβάλλουν προτάσεις στο νέο αυτό Leader.
Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Ληξουρίου

Η Ομάδα Τοπικής Δράσης Κεφαλλονιάς και Ιθάκης (ΟΤΔ Κεφαλλονιάς και Ιθάκης), ξεκίνησε διαβούλευση για την κατάρτιση του…

Posted by Δήμος Ληξουρίου on Thursday, November 3, 2022