Λυκούδης & Οικονόμου συμφωνούν: Επιτυχημένο το σημερινό συνέδριο της ΝΔ στην Κεφαλονιά

Δύο από τα κορυφαία στελέχη της ΝΔ που παραβρέθηκαν σήμερα στο Μεντιτερανέ για το Αναπτυξιακό Συνέδριο της ΝΔ στην Κεφαλονιά, ο βουλευτής Βασίλης Οικονόμου και ο πολιτευτής Χαράλαμπος Λυκούδης, με δημόσιες τοποθετήσεις του συμφωνούν ότι ήταν απόλυτα επιτυχημένο.

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Όπως αναφέρει το www.poroni.gr

Β. Οικονόμου: Συγχαρητήρια στη ΝΟΔΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης για την πετυχημένη διοργάνωση του Συνεδρίου

Την απόλυτη ικανοποίησή του εξέφρασε πριν από λίγο ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων και Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Οικονόμου για την απόλυτα πετυχημένη διοργάνωση του επιστημονικού και θεματικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας στην Κεφαλονιά.

Ο κ. Οικονόμου εξέφρασε την χαρά του τόσο για τις ποιοτικές και άρτιες παρεμβάσεις που έλαβαν χώρα όσο  και για την μεγάλη συμμετοχή των στελεχών της τοπικής Νέας Δημοκρατίας, αλλά και πολλών απλών μελών και φίλων του κόμματος.

Μάλιστα δεν δίστασε να κάνει συγκρίσεις με την Ζάκυνθο και να δηλώσει ότι στην Κεφαλονιά η διοργάνωση από όλες τις απόψεις ήταν εξαιρετική ενώ στη Ζάκυνθο τα πράγματα ήταν κάπως πιο υποτονικά.

Μετά από όλα αυτά ήταν λογικό τόσο η νέα Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γιάννα Κουλουμπή όσο και τα υπόλοιπα νέα μέλη της ΝΟΔΕ νσ βρίσκονται σε κατάσταση ευτυχίας αφού πήραν τόσο το βάπτισμα του πυρός όσο και τα κομματικά εύσημα σε υψηλό επίπεδο.

Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΛΥΚΟΥΔΗΣ

Εξάλλου με ανάρτησή του στην σελίδα του στο fb ο πολιτευτής Χαράλαμπος Λυκούδης τονίζει:

Εξαιρετικά επιτυχημένη η σημερινή εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στην Κεφαλλονιά.Ενδιαφέρουσα θεματολογία, υψηλού επιπέδου τοποθετήσεις ,σύγχρονος πολιτικός λόγος και καινοτόμες ιδέες απο αξιόλογους κομματικούς και θεσμικούς ομιλητές.Οχι παχιά λόγια ,υποσχέσεις και βερμπαλισμούς.
Συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της ημερίδας.