Στην αποκάλυψη πως οι μισοί υπηρετούντες στην Άμεση Δράση είναι ανεμβολίαστοι και πως το ίδιο συμβαίνει και με το Πυροσβεστικό Σώμα προχώρησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Σε τηλεφωνική του επικοινωνία με τον δημοσιογράφο των Νέων, Γιώργο Παπαχρήστο και με αφορμή τα επεισόδια του Σαββάτου που η Αστυνομία χρησιμοποίησε χημικά και ξύλο, προκειμένου να διαλύσει τους παρευρισκόμενους στην πιο κρίσιμη φάση της τουριστικής περιόδου, στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως λέει ο δημοσιογράφος: «Έγιναν, λέει, 25 προσαγωγές και μεταξύ αυτών που προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ βρισκόταν και ένας αστυνομικός της Ομάδας ΔΙΑΣ.

Που διαδήλωνε και αυτός κατά των εμβολιασμών. Με αφορμή αυτό το γεγονός, κάλεσα στο τηλέφωνο τον αρμόδιο υπουργό Χρυσοχοΐδη και έμεινα έκπληκτος από την απάντησή του»:

«Μα νομίζεις ότι είναι ο μόνος στην Αστυνομία; Στην Αμεση Δράση σε πληροφορώ ότι το 50% που υπηρετούν εκεί είναι ανεμβολίαστοι. Και στην Πυροσβεστική μη νομίζεις ότι είναι καλύτερη η κατάσταση, το ίδιο περίπου συμβαίνει». Το οποίο σε απλά ελληνικά σημαίνει ότι ένας στους δύο ανθρώπους που θα σπεύσουν στην κλήση μας, αν μας συμβεί κάτι, θα είναι ανεμβολίαστος! Με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για όλους μας. Δεν υπάρχει σωτηρία, θα συμφωνήσετε, φαντάζομαι…».

Πηγή: pronews.gr

Προηγούμενο άρθροΣάμη: Ο Άγιος Παντελεήμων έκανε το… θαύμα του και ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες τοποθέτησης της νέας υδατοδεξαμενής των Πουλάτων!
Επόμενο άρθροΚορονοϊός – Εμβόλιο: Aνοίγει η πλατφόρμα για παιδιά 12 -15-«Συναγερμός» για τα παιδιά