Μάκης Φόρτες: Ανακοινώνει “πολυσυλλεκτική” υποψηφιότητα για τον Δήμο Αργοστολίου-Δεν έχει στείλει επιστολή στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ-Κορυφαία και εμβληματική προσωπικότητα του ΠΑΣΟΚ μαζί του!

Αγαπητό kefalonia magazine

Χθες κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο η είδηση πως ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ συνεδρίασε και ενέκρινε επιστολή του πρώην Δημάρχου Αργοστολίου Μάκη Φόρτε, με την οποία αποδεχόταν την πρόσκληση να είναι υποψήφιος Δήμαρχος με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά από δική μου έρευνα προκύπτει ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ επιστολή του Μάκη Φόρτε προς τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ και άρα τα όσα λέγονται και γράφονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Σύμφωνα με τις ίδιες αξιόπιστες πηγές εντός των ημερών, ο Μάκης Φόρτες θα ανακοινώσει υποψηφιότητα για το νέο Δήμο Αργοστολίου καλώντας όπως πάντα έκανα όλες τις πολιτικές δυνάμεις του δημοκρατικού πολιτικού φάσματος και προσωπικότητες να συνεργαστούν μαζί του.

Η προσπάθεια κύκλων που “φωνάζουν για την προέλευσή τους” να τον ταυτίσουν μόνο με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μια απέλπιδα προσπάθεια για να απομονώσουν τον πρώην Δήμαρχο και να περιορίσουν την δυναμική του γνωρίζοντας πως είναι ο μοναδικός Δήμαρχος που ιστορικά συγκέντρωνε γύρω του ευρύτερες πολιτικές δυνάμεις φτάνοντας και ξεπερνώντας το 50% και ότι μαζί με τον αείμνηστο Μαρίνο Κοσμετάτο ήταν οι μοναδικοί που είχαν ξεπεράσει το 50% εκλεγόμενοι από την πρώτη Κυριακή όπως συνέβη με το Φόρτε που το 1998 πήρε 56% και στο Αργοστόλι ειδικά πάνω από 60%.

Επισημαίνεται πάντως ότι η προσπάθεια των κύκλων που “φωνάζει η προέλευσή τους” για να ταυτιστεί ο Φόρτες με τον ΣΥΡΙΖΑ, χθες μόλις καταρρίφτηκε όταν ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Τζωρτζάτος που μόνο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ δεν είναι…δήλωσε σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό ότι θα είναι υποψήφιος με το Μάκη Φόρτε και σύμφωνα με πληροφορίες και αρκετοί άλλοι Κεφαλονίτες που ανήκουν σε πολλούς και διαφορετικούς πολιτικούς χώρους θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό του. Ενώ αίσθηση αναμένεται να προκαλέσει η δήλωση υποστήριξης στο Μάκη Φόρτε κορυφαίας (αν όχι η πιο κορυφαία) και εμβληματικής προσωπικότητας του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑΣΟΚ !

Ο τοπικός αναλυτής