Όταν η γυναίκα μου η Hettie (Αριέττη) ζήτησε η ίδια να συμμετάσχει και αυτή στην προσπάθεια που καταβάλουν τα μέλη του συνδυασμού της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ για να αλλάξουμε σελίδα και να αποκτήσει ξανά ο τόπος μας φωνή, η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα πως ήταν τόσο αποφασισμένη για να κάνει αυτό το βήμα.

Ζώντας και η ίδια από πρώτο χέρι την καθημερινότητα της περιοχής μας και βιώνοντας όπως όλοι μας την παντελή αδιαφορία και την εγκατάλειψη που μας επιφύλαξε όλα αυτά τα χρόνια η απερχόμενη Δημοτική Αρχή, η απόφασή της να κάνει και αυτή ότι μπορούσε για τον τόπο που έχει αγαπήσει ήταν μια απόφαση ανάγκης και ευθύνης.

Ξέρω πολύ καλά τις δυσκολίες αλλά και τις ευκαιρίες που έχουν ως Τοπικό Συμβούλιο για να προσφέρουν ένα θετικό έργο στο μέτρο που δουλέψουν μεθοδικά και ομαδικά.

Εγώ όπως και πολλοί συμπατριώτες μας θα σταθούμε δίπλα τους και θα τους βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Είμαι βέβαιος πως η αυριανή μέρα με δήμαρχο τον Θεόφιλο Μιχαλάτο και με τα παιδιά που θα εκλεγούν για το Δημοτικό Συμβούλιο από την περιοχή μας θα είναι μια καλύτερη μέρα για τον τόπο μας που αδικήθηκε κατάφωρα όλα αυτά τα χρόνια χάνοντας τεράστιες ευκαιρίες ανάπτυξης και το κυριότερο ότι πολυτιμότερο είχε, τα νέα παιδιά του και την ιστορική του μνήμη.

Καλή τους επιτυχία λοιπόν με όραμα, δύναμη και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο !

Από το fb του πρώην Νομάρχη και Δημάρχου Μάκη Μεταξά

Προηγούμενο άρθροΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΜΠΑΝΑΣ…ΠΟΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ
Επόμενο άρθροΜάκης Φόρτες: Ενέργεια – οικονομία – περιβάλλον, το τρίπτυχο …..για την ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ