Νέες… περιπέτειες για τον πρώην υπουργό

Μπορεί ο πρώην υπουργός Εθνικής Αμυνας και κυβερνητικός εταίρος του Αλέξη Τσίπρα, Πάνος Καμμένος, να βρίσκεται στα… αζήτητα της εγχώριας κεντρικής πολιτικής σκηνής, δεδομένου ότι το άλλοτε κοινοβουλευτικό κόμμα του, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες, είναι σε πλήρη ανυπαρξία και ο ίδιος έχει μηδενίσει το παλιό πολιτικό του κεφάλαιο, ωστόσο το ενδιαφέρον του φαίνεται να έχει στραφεί το τελευταίο διάστημα στον χώρο των επιχειρήσεων.

Όπως διαβάζουμε στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, για παράδειγμα, στο ισόγειο του κτιρίου όπου παλαιότερα στεγάζονταν τα γραφεία των ΑΝ.ΕΛ. και είναι ιδιοκτησίας της οικογένειάς του, επί της Λεωφόρου Συγγρού, προ ημερών έκανε την εμφάνισή της μια εταιρεία πώλησης αυτοκινήτων, με την επωνυμία του πατέρα του πρώην υπουργού, «Η. Καμμένος Α.Ε».

Για την ιστορία, ο Ηλίας Καμμένος υπήρξε σημαντικός έμπορος αυτοκινήτων τις δεκαετίες του ’60 και του ’70, ξεκινώντας από μια μάντρα αυτοκινήτων στη Λεωφόρο Συγγρού. Σε αυτό το παρελθόν φαίνεται να επιστρέφει ο κ. Καμμένος, ο οποίος πλέον αποφεύγει να ασχοληθεί με την πολιτική, με τους παλιούς συνοδοιπόρους του να τον έχουν εγκαταλείψει και να έχουν «πιάσει στασίδι» κυρίως στον ΣΥΡΙΖΑ. Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο, επιβλητικό κτίριο όπου στεγάζεται η επιχείρηση είχε γίνει προσπάθεια να πωληθεί παλαιότερα από τον κ. Καμμένο σε διεθνές fund, ωστόσο μέχρι νεωτέρας οι συζητήσεις θεωρούνται αποτυχημένες.

Πηγή: parapolitika.gr