Ως γέννημα θρέμμα της Κεφαλονιάς και δη του Αργοστολιού και παρακολουθώντας πάντα τα δρώμενα στον τόπο ετούτο, θεωρώ ότι η συγκυρία αυτή επιτρέπει στους ανθρώπους που πληγώνονται βλέποντας τα τελευταία χρόνια την φθίνουσα πορεία του νησιού τους, εξαιτίας της οποίας έχασε την πρότερη αίγλη του, να δραστηριοποιηθούν.
Αποφάσισα λοιπόν να είμαι υποψήφια της δημοτικής αυτής παράταξης γιατί η Κίνηση από την οποία προέκυψε είναι ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας μας. Πρόκειται για ανθρώπους καθημερινούς, ενεργούς και δραστήριους με πάθος για τη ζωή και το Νησί μας. Είναι μια ομάδα που έχει ζυμωθεί μέσα από εμπόδια και έχει καταφέρει να ξεπεράσει προσωπικές επιδιώξεις και εγωισμούς, αποκτώντας συνοχή και αλληλοσεβασμό, παίρνοντας αποφάσεις πάντα με δημοκρατικές διαδικασίες και σύνθεση απόψεων. Όλα τα παραπάνω είναι τα απαραίτητα συστατικά για την μετέπειτα πορεία και την παρουσία της στα κοινά.
Όχι μόνο λοιπόν στηρίζω αλλά και απαιτώ η Κεφαλονιά να γίνει Νησί για όλους, στηριζόμενη στις αρχές της δικαιοσύνης,της αξιοκρατίας και της ισονομίας!!!

#nisigiaolous
nisigiaolous.gr

Προηγούμενο άρθροΕπίδομα 1.150 ευρώ σε 13.400 «εγκλωβισμένους» εργαζομένους – Όλες οι λεπτομέρειες
Επόμενο άρθροΒεατρίκη Γαβριελάτου – Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τη Δημοτική Κίνηση “Κεφαλονιά – Νησί για όλους” στην Εκλογική Περιφέρεια Ελειού-Πρόννων