Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επέλεξε να μεταβεί στην πρωτεύουσα της Ηπείρου με συμβατική πτήση το περασμένο Σάββατο για την περιοδεία του προκαλώντας αίσθηση και «πανικό» στο αεροπλάνο!

Τα μέτρα ασφαλείας μάλιστα ήταν ιδιαίτερα χαλαρά, κάθισε ανάμεσα στους επιβάτες της πτήσης και δεν έλειψαν και τετ α τετ με κάποιους από αυτούς.

«Γιατί ταξιδεύετε με το αεροπλάνο της γραμμής; Χάλασε;», ήταν η απορία ενός επιβάτη με τον Αλέξη Τσίπρα να απαντά αμέσως: «Δεν συνηθίζω να παίρνω το κυβερνητικό αεροσκάφος για εσωτερικές πτήσεις. Κυρίως το χρησιμοποιώ σε συναντήσεις με αρχηγούς κρατών για λόγους πρεστίζ της χώρας. Δεν υπάρχει λόγος να γίνονται τόσα έξοδα για ένα ταξίδι».

Η παρουσία του πρωθυπουργού στην καμπίνα των επιβατών όπως ήταν φυσικό προκάλεσε μια σχετική αναστάτωση. Αρκετοί από τους συνταξιδιώτες ήθελαν να βγάλουν φωτογραφία μαζί του με τον ίδιο να μην χαλάει χατίρι σε κανέναν.

Τα μέλη του πληρώματος ωστόσο αναγκάστηκαν ουκ ολίγες φορές να πουν στους επιβάτες να καθίσουν στην θέση τους, αφού κάποιοι ήθελαν να βγάλουν φωτογραφίες ακόμη και κατά τη διάρκεια της απογείωσης, σύμφωνα με την εφημερίδα Έθνος.

Ο Τσίπρας τελικά υποσχέθηκε να βγάλει φωτογραφίες με όλους τους επιβάτες… Έτσι πριν καλά καλά ολοκληρωθεί προσγείωση οι πρώτοι επιβάτες άρχισαν να σηκώνονται από τις θέσεις τους για να βγάλουν φωτογραφία με τον πρωθυπουργό. Ο Τσίπρας αποβιβάστηκε από το αεροπλάνο με περίπου 40 λεπτά καθυστέρησης τηρώντας στο έπακρο την υπόσχεση που έδωσε.

Αυτός ήταν και ο λόγος που τελικά κατέβηκε από τους τελευταίους από το αεροπλάνο στον Κρατικό Αερολιμένα Ιωαννίνων «Βασιλεύς Πύρρος», αν και όλοι θα περίμεναν να βγει πρώτος.

Αναδημοσίευση από www.newsit.gr Με πληροφορίες από Ethnos.gr

Προηγούμενο άρθροΟ Νίκος Μενάγιας δεσμεύεται για έργα στη Λειβαθώ
Επόμενο άρθροΈρισσος: Αυτοψία σε κεραία κινητής τηλεφωνίας από τον Στέλιο Σπαθή