Μιχαλάτος: Βρήκαμε χαλασμένα στολίδια, σπιτάκια αφημένα στο Ληξούρι-Στολιζουμε μόνο με τις δικές μας δυνάμεις και χωρίς κατασπατάληση δημοσίου χρήματος

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Δήμος Αργοστολίου την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου και ώρα 19:30 στην Πλατεία Βαλλιάνου, στο Αργοστόλι, πρόκειται να πραγματοποιήσει το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης μας.
Ο Δήμος μας παρά τις γραφειοκρατικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει από τη διάσπαση του Δήμου Κεφαλονιάς, κατέβαλε με το ανθρώπινο δυναμικό του κάθε δυνατή προσπάθεια για να στολίσει εορταστικά το Δήμο μας.
Οι ηλεκτρολόγοι και οι υπάλληλοι του Δήμου επισκεύασαν τα χριστουγεννιάτικα στολίδια, τα οποία βρίσκονταν στις αποθήκες της ΚΕΔΗΚΕ και ήταν στην πλειοψηφία τους χαλασμένα. Επίσης τα σπιτάκια, μεταφέρθηκαν από το Ληξούρι που ήταν αφημένα, και αφού τα συνεργεία του Δήμου προχώρησαν σε εκτεταμένες επισκευές, τοποθετήθηκαν επί της οδού Παν. Βαλλιάνου.
Όσον αφορά το στόλισμα των φοινίκων στην παραλία του Αργοστολίου, δυστυχώς λόγω της εκτέλεσης του έργου «Αποκατάστασης ζημιών που προκλήθηκαν από τους σεισμούς της 26ης Ιανουαρίου και 03ης Φεβρουαρίου του 2014 στο Λιμάνι Αργοστολίου, Β’ Φάση», η παραλιακή ζώνη δεν ηλεκτροδοτείται και ως εκ τούτου δεν είναι δυνατή η φωταγώγησή τους.
Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι για πρώτη φορά ο Δήμος κατάφερε σχεδόν αποκλειστικά με τις δικές του δυνάμεις να στολίσει εορταστικά. Με σεβασμό στους δημότες και χωρίς κατασπατάληση δημοσίου χρήματος. Και αυτό οφείλεται στους εργαζόμενους του Δήμου που εργάστηκαν εντατικά και με μεράκι όλες αυτές τις ημέρες.
Οι μέρες που ακολουθούν είναι μέρες χαράς και αγάπης. Ας φροντίσουμε όλοι να περάσουμε ξένοιαστες στιγμές με τους δικούς μας ανθρώπους.

Καλές Γιορτές
Εκ του Γραφείου Δημάρχου