Μιχάλης Γακης: Κάποιοι πρέπει να απολογηθούν για τα όσα πέρασε ο Δημήτρης Φιοραβαντες

Αγαπητοί συμπολίτες ,
τις τελευταίες μέρες επανήλθε στην δημοσιότητα ο άδικος διασυρμός ενός συμπολίτη μας που για σειρά ετών ταλαιπωρείται κατηγορούμενος για μια υπόθεση που κυρίως αυτοί που ασχολούνται με τα κοινά γνωρίζουν την αναμφισβήτητη αθωότητά του.
Ο Δημήτρης Φιοραβάντε πλήρωσε και συνεχίζει να πληρώνει δυστυχώς την αναλγησία και αδιαφορία πολλών εξ ημών και για όσους γνωρίζουν υποβάλλεται σε μια μακροχρόνια και συνεχή οικονομική και ψυχική ταλαιπωρία για θέματα που ουδεμία ανάμειξη είχε.
Κάποιοι πρέπει να απολογηθούν ενώ όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να σταθούμε στο πλευρό του διεκδικώντας και απαιτώντας  να λάμψει η αλήθεια.
Ασχέτως πολιτικών και παραταξειακών πεποιθήσεων και αντιλήψεων πρόκειται για ηθικό και πάνω από όλα ανθρώπινο θέμα που χρήζει άμεσα λύσης .
Προσωπικά, ενεργώντας στην συγκεκριμένη περίπτωση ως πολίτης που απαιτεί δικαιοσύνη και χρησιμοποιώντας τον τίτλο του Δημοτικού Συμβούλου μόνο ως ευκαιρία δημοσιοποίησης γεγονότων ,απαιτώ να δοθεί η ανάλογη προσοχή από την Δημοτική Αρχή και τις υπηρεσίες που εμπλέκονται,διαθέτοντας  όλα τα στοιχεία στις αρμόδιες Δικαστικές αρχές, που σίγουρα είναι απόλυτα ικανές   να  αποδώσουν τις ανάλογες ευθύνες στους πραγματικά υπεύθυνους.
Με εκτίμηση,
Μιχάλης Γάκης .