Ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της ομιλίας την Τετάρτη από το βήμα της Βουλής παραδέχτηκε ότι στις διαδηλώσεις των «μακεδονομάχων» στο Σύνταγμα βρίσκονταν «γραφικά και ακροδεξιά στοιχεία»!!!

Τι όμως δεν μας είπε; Οτι στα ίδια συλλαλητήρια βρέθηκαν σημερινοί υπουργοί του, στελέχη του κόμματος του ακόμα και η σύζυγός του!!! Μετράμε λοιπόν μόνο από τους επιφανείς: Αντώνης Σαμαράς, Άδωνις Γεωργιάδης, Μάκης Βορίδης, Βασίλης Κικίλιας, Σοφία Βουλτέψη, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Κωνσταντίνος Κυρανάκης κ.α. Επίσης στα συγκεκριμένα συλλαλητήρια βρέθηκε και η κυρία Μαρέβα Μητσοτάκη!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραδέχτηκε λοιπόν ότι στις εν λόγω συγκεντρώσεις υπήρχαν «γραφικά στοιχεία» και «ακροδεξιοί θύλακες». Ειδικότερα, είπε: «Αυτές οι διαδηλώσεις πράγματι είχαν αρκετά γραφικά στοιχεία και ενδεχομένως να είχαν εμφιλοχωρήσει και κάποιοι θύλακες της ακροδεξιάς».

Αλήθεια, γιατί ο τότε πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και σημερινός πρωθυπουργός επέτρεψε σε πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος να συμμετέχουν σε διαδηλώσεις με «αρκετά γραφικά στοιχεία και θύλακες της ακροδεξιάς»; Γιατί τους επέτρεψε να πουλούν τότε …πατριωτισμό μαζί με τους ακροδεξιούς και τους γραφικούς; Μήπως γιατί πόνταρε στα ψηφαλάκια; Πώς οδηγήθηκε σήμερα όλους αυτούς τους πολιτικούς να τους κάνει υπουργούς και στελέχη με θέσεις; Ρητορικά τα ερωτήματα αλλά φανερώνουν την τακτική Μητσοτάκη.

Απολαύστε τον πρωθυπουργό στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: aftodioikisi.gr