ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΑΤΡΟΥ
Με το βλέμμα και την σκέψη πάντα στην Ιερά Μόνη Υπεραγιας Θεοτόκου ΑΤΡΟΥ , στην υποχρέωση μου και στο καθήκον μου για την ανάδειξη και προστασία της , χθες, αφού ενημερώθηκα από την υπεύθυνη Προισταμενη της ΔΤΕ της ΠΕ Κεφαλονιάς , επισκέφθηκα και συνεργάστηκα με τον προϊστάμενο της Δνσης Αρχαιοτήτων Κεφαλληνίας κ Γρήγορη Γρηγορακάκη . Στόχος και σκοπός η ένταξη στο ΕΣΠΑ της εγκαταλελειμμένης από το 2014 μελέτης « Αποκατάσταση και συντήρησης του φούρνου και της εκκλησίας , συντήρηση του τέμπλου και των εικόνων». Π/Υ 570.000€
Επίσης θέλω να συνεχίσω τις ενέργειες μου για την συντήρηση του δασικού δρόμου που είχα χρηματοδοτήσει με 200.000€ από το 2011 και ακόμη δεν έχει ξεκινήσει. Ελπίζω και θέλω όλα να πάνε καλά .
Το χρωστάω σαν υποχρέωση στην εκκλησία της Κεφαλονιας μας , στην ευρύτερη περιοχή του Πόρου και στον Γερασιμο Σταματάτο που η σκέψη του και οι ενέργειες του για την ιερά Μόνη της ΑΤΡΟΥ ήταν καθημερινές .

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΑΤΡΟΥ Με το βλέμμα και την σκέψη πάντα στην Ιερά Μόνη Υπεραγιας Θεοτόκου ΑΤΡΟΥ , στην…

Δημοσιεύτηκε από Sotiris Kouris στις Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020

Προηγούμενο άρθροΑργοστόλι: Μια βραδιά με σάτιρα και τραγούδι από τον Μάκη Πετράτο και το τρελό κοτόπουλο την Ελβίρα Στρατιώτη (βίντεο)
Επόμενο άρθροΑύριο η εξόδιος ακολουθία για τον πρώην Δήμαρχο Αργοστολίου Μιχάλη Βαγγελάτο