Μπογδάνος απειλεί Μπογιόπουλο: «Ήρθε και η δική σου ώρα…»

Τώρα απειλεί και ο δημοσιογράφους ο βουλευτής της ΝΔ. Ο Κ. Μπογδάνος προχώρησε σε σοβαρές απειλές κατά του δημοσιογράφου Νίκου Μπογιόπουλου. Συγκεκριμένα με τη φράση  «Ηρθε και η δική σου ώρα…»!!! σε ανάρτηση του στο Twitter απειλεί τον δημοσιογράφο φτάνοντας μάλιστα να υποστηρίξει ότι «σου την χαρίζω χρόνια».

Αφορμή για την επίθεση που αποτυπώνει και τη γενικότερη στάση του, ήταν η ακόλουθη ανάρτηση του Νίκου Μπογιόπουλου στο Twitter (18/7/2020):

«Ακούω για “φασίστα”. Για “ρουφιάνο”. Για “γλίτσα”. Για “γελοίο”. Για “προϊόν και σύμβολο της παρακμής”. Όλα αυτά είναι σωστά. Βασικά, όμως, το παιδί είναι για λύπηση…».

Στην συγκεκριμένη ανάρτηση – στην οποία το όνομα «Μπογδάνος» δεν αναφέρεται – απάντησε με απειλές ο Κ. Μπογδάνος:

«Μπογιόπουλε σου τη χαρίζω χρόνια τώρα κυρίως διότι σε λυπάμαι που από παντού σε πετάνε. Όχι πια. Ήρθε και η δική σου ώρα -με όλο το υλικό που μού´χεις αφιερώσει- να καταλάβεις ότι εδώ δεν είναι ΕΣΣΔ κι εσύ δεν είσαι κομισάριος».

Τι δήλωσε ο Νίκος Μπογιόπουλος

Ο γνωστός δημοσιογράφος δήλωσε στον «Ημεροδρόμο» για το περιστατικό:

«Πληροφορήθηκα ότι ο εκδιωχθείς από τον ΣΚΑΙ ως φορέας “παραπληροφόρησης και ανοίκειων επιθέσεων” με παρακολουθεί χρόνια και μαζεύει υλικό της δημοσιογραφικής δουλειάς μου. Προφανώς δεν του χρησίμευσε σε τίποτα. Οσον αφορά τις απειλές, αφού υπογραμμίσω και από εδώ όσα επισημαίνω στο άρθρο μου, ότι δηλαδή “Το θέμα δεν είναι ο Μπογδάνος, το θέμα είναι η ΝΔ”, περιορίζομαι προς το παρόν να σημειώσω: Μπογδάνε, αφού μας ομολόγησες δημόσια ότι στον “φασίστα”, στον “ρουφιάνο”, στον “γλίτσα”, στον “γελοίο”, στο “προϊόν και σύμβολο της παρακμής”, στον “για λύπηση” της ανάρτησής μου, αναγνωρίζεις τον εαυτό σου, περιττό να σου πω – τώρα που “ήρθε η ώρα μου” – πόσο… σκιάχτηκα».

Πηγή: aftodioikisi.gr