Ένας τρομερός -διάλογος διημείφθη το απόγευμα της Τρίτης στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του εργασιακού. Πρωταγωνιστές ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και ο Θανάσης Παφίλης.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, από το βήμα της Βουλής, κατηγόρησε την αντιπολίτευση για πλήρη διαστρέβλωση του περιεχομένου του νομοσχεδίου και διακίνηση fake news, προτείνοντας να υπάρξει ποινή παρακράτησης 100 ευρώ(!) από τη βουλευτική αποζημίωση κάθε φορά που κάποιος βουλευτής θα ψεύδεται.

Ο Θανάσης Παφίλης δεν ήθελε πολύ να «εκραγεί» και να απαντήσει στον Μπογδάνο με ατάκα-φωτιά: «Είπες ότι κατοχυρώνεται το οκτάωρο. Με τη διευθέτηση χρόνου όμως καταργείται. Φέρε τώρα το κατοστάευρω για κουπόνια για το κόμμα».

Η ατάκα του κ. Παφίλη προκάλεσε νέο κύκλο έντασης. Ο κ. Μπογδάνος ζήτησε τον λόγο επί προσωπικού, ωστόσο η προεδρεύουσα Σοφία Σακοράφα αρνήθηκε λέγοντας ότι δεν είναι δυνατόν όποτε κάποιος ομιλητής αναφέρεται σε ομιλία άλλου να προκύπτει προσωπικό ζήτημα. Επί δέκα και πλέον λεπτά Κώστας Μπογδάνος και Σοφία Σακοράφα μάλωναν για το προσωπικό, ενώ στον καυγά μπήκε και η Θεανώ Φωτίου του ΣΥΡΙΖΑ φωνάζοντας ότι όλο αυτό γίνεται επειδή προεδρεύει γυναίκα.

Πηγή: aftodioikisi.gr