Μυρίζει εκλογές: Κλιμάκιο της ΝΔ στο οινοποιό Σαρρή στην Άβυθο και το κομπλιμάν της Έλενας Ράπτη για το κεφαλονίτικο κρασί [εικόνες]

Το οινοποιείο του Πάνου Σαρρή στην Άβυθο επισκέφθηκε η Υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη στο πλαίσιο της επίσκεψής της στην Κεφαλονιά.

Την κα Ράπτη συνόδευε ο σύζυγός της και τέως Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό Γιάννης Μπρατάκος, ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος, ο βουλευτής Β Θεσσαλονίκης Φάνης Παπάς, ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης Μύρων Φλουρής και ο γραμματέας παραγωγικών τομέων της ΝΔ Άκης Μπάφας.

Ο ιδιοκτήτης του οινοποιείου και επιχειρηματίας στο νησί μας Πάνος Σαρρής ξενάγησε τους επισκέπτες στις εγκαταστάσεις του οινοποιείου προκειμένου να δουν πώς παρασκευάζονται οι εκλεκτές ποικιλίες κρασιού με την ετικέτα Sarris, ενώ είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το ελαιόλαδο που επίσης παράγει ο ίδιος μαζί με εκλεκτά εδέσματα από τοπικά προϊόντα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συζήτησαν τις δυνατότητες του οινοτουρισμού και πώς μπορεί να στηρίξει σημαντικά το τουριστικό μας προϊόν. Επιπλέον, συζήτησαν για τις τοπικές ποικιλίες κρασιού, καθώς και τα υπέροχα τοπικά προϊόντα που έχουν μαγέψει τους επισκέπτες του νησιού.