ΝΔ: Επίσημα χρίσματα στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και δήμο Κέρκυρας

Το 2019 θα είναι η χρονιά επανεκκίνησης – χρονιά που η Ελλάδα θα αφήσει οριστικά πίσω της την κρίση. Και τα Ιόνια έχουν ανάγκη αυτή την επανεκκίνηση με την πρωτιά της Ν.Δ.. Για τον λόγο αυτό, επιλέξαμε και στηρίζουμε τη Ρόδη Κράτσα για την Περιφέρεια Ιονίων και για τον δήμο της Κέρκυρας στηρίζουμε τη Μερόπη Υδραίου», δήλωσε ο γραμματέας της ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, στο πλαίσιο συγκέντρωσης των προεδρείων κερκυραϊκών συλλόγων Αττικής και ετεροδημοτών του νησιού, που οργάνωσε ο πρώην βουλευτής Κέρκυρας, Στέφανος Γκίκας σήμερα, στη Λέσχη Αξιωματικών στην Αθήνα

Στην εκδήλωση, το «παρών» έδωσε η υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων με τη Νέα Δημοκρατία, Ρόδη Κράτσα, καθώς και αρκετά στελέχη της κερκυραϊκής κοινότητας.

Ο κ. Αυγενάκης, χαιρετίζοντας την εκδήλωση, μεταξύ άλλων σημείωσε: «Οι εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι αμιγώς πολιτικές εκλογές. Πρόκειται για μια μάχη ανάμεσα στη οπισθοχώρηση, την εσωστρέφεια και την παρακμή που έφερε η διακυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και την πρόοδο, την εξωστρέφεια και την κοινωνική ευημερία για όλους που θα φέρει η επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ και του Κ. Μητσοτάκη. Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μας πήγαν πολύ πίσω για να μην κάνουμε όλοι μαζί ένα μεγάλο βήμα μπροστά. Για το λόγο αυτό όλοι μαζί ενωμένοι και συντεταγμένα θα δώσουμε τη μάχη για να γίνουν ‘μπλε’ οι 13 Περιφέρειες της χώρας μας. Για το λόγο αυτό και στα Ιόνια, αφήνουμε πίσω μας το διχαστικό ‘εγώ’ και συντασσόμαστε σε ένα πανίσχυρο και δυναμικό ‘εμείς’».

Αναδημοσίευση από www.aftodioikisi.gr