Ανακοινώσεις αναμένονται εντός της ημέρας για νέα μέτρα αναφορικά με τις σχολικές εκδρομές και τον τρόπο που θα πραγματοποιούνται. Όπως ανέφερε η υφυπουργός Παιδείας Ζέτα Μακρή, υπήρξε συζήτηση με την υπουργό Νίκη Κεραμέως και αποφασίστηκε να υπάρχει αυξημένος έλεγχος τόσο πριν όσο και μετά τις εκδρομές των μαθητών. Εντός της ημέρας μάλιστα αναμένεται να ανακοινωθούν και επίσημα οι αλλαγές.

Με τους επιστήμονες να έχουν ανοίξει εδώ και αρκετές ημέρες το θέμα των σχολικών εκδρομών και των μετακινήσεων των μαθητών σε μέρη με υψηλό επιδημιολογικό φορτίο, το υπουργείο Παιδείας προσανατολίζεται σε αλλαγές και νέα μέτρα εν όψει αυτών των πολυήμερων καθιερωμένων εκδρομών. Αυτό επιβεβαίωσε η υφυπουργός Ζέτα Μακρή, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και απαντώντας σε σχετική τοποθέτηση του καθηγητή Νίκου Τζανάκη.

Μάλιστα, όπως σημείωσε μέσα στην ημέρα αναμένεται να υπάρξουν και σχετικές ενημερώσεις από την κ. Κεραμέως αναφέροντας επίσης πως υπάρχει συνεργασία και με το Υπουργείο Μεταφορών.

Πηγή: reader.gr

Προηγούμενο άρθροΚυνηγετικός Σύλλογος Αργοστολίου: “Ας γίνουμε περισσότερο προσεκτικοί όταν κυνηγούμε-Υπάρχουν διαμαρτυρίες”
Επόμενο άρθροΔήμος Σάμης: Καταθέτει πρόταση στο πρόγραμμα “ΑΡΓΟΣ” για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς (απόφαση)