Νέες «βολές» από το «σαμαρικό» antinews στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Την ώρα που η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη προσπαθεί να ισορροπήσει από τα πρώτα πλήγματα που δέχθηκε με τους διορισμούς «γαλάζιων» στα νοσοκομεία και την αποπομπή του Αντώνη Διαματάρη λόγω του fake μεταπτυχιακού, κι ενώ η ένταση με την Τουρκία δεν λέει να «ξεθυμάνει», ο πρωθυπουργός γίνεται δέκτης της πιο σκληρής εσωκομματικής κριτικής που έχει γίνει μέχρι τώρα, από το περιβάλλον του Αντώνη Σαμαρά.

Ο λόγος για το νέο, σφοδρό χτύπημα της φιλοσαμαρικής ιστοσελίδας antinews.gr, η οποία – όπως φαίνεται – κλιμακώνει τις επιθέσεις της στον Κυριάκο Μητσοτάκη, καταλογίζοντάς του ότι «δολοφονεί συνειδητά την πατρίδα».

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος που απηχεί τις θέσεις του Αντώνη Σαμαρά σε άρθρο με τίτλο «Από σωτήρας… γαλάζιος ΓΑΠ», «που να περιμέναμε, θα μου πείτε, ότι… το μη χείρον βέλτιστον θα ήταν χειρότερο. Ναι χειρότερο, διότι ο Τσίπρας δολοφόνησε την πατρίδα λόγω εμμονών και ασχετοσύνης, ενώ ο Μητσοτάκης την δολοφονεί συνειδητά. Δυστυχώς αδέρφια, ψηφίσαμε για σωτήρα και μας βγήκε… γαλάζιος ΓΑΠ. Ίσως να τον ξεπερνάει κι αυτόν».

Το δημοσίευμα κάνει λόγο για «τραγέλαφο που βλέπουμε να εκτυλίσσεται σε μια κυβέρνηση μόλις πέντε μηνών», η οποία όπως αναφέρει, «για το μόνο που μπορεί να… αισθανθεί περήφανη είναι το «επικοινωνιακό» ξύλο που ρίχνει μπας και παραπλανήσει τους εξαπατημένους ψηφοφόρους της και καλύψει την μετεκλογική ανακολουθία της. Που παρά τον… τιτάνιο αγώνα που δίνουν τα μέσα του «κουμπάρου», δεν καλύπτεται με τίποτα».

Στη συνέχεια του άρθρου, η κριτική γίνεται καταιγιστική για μια σειρά ζητημάτων που ξεκινούν από την «κυβίστηση των Πρεσπών», το μεταναστευτικό και τα όσα γίνονται στο Αιγαίο και φτάνει μέχρι τα ζητήματα ασφάλειας και οικονομίας.

«Είμαστε περίεργοι να δούμε που θα σταματήσει ο κατήφορος. Ελπίζουμε, να μην επαναληφθούν ανάλογες καταστάσεις με του… πράσινου ΓΑΠ, και μας φορτώσουν πάλι κανένα Παπαδήμο και χάσουμε κι αυτά τα ολίγα που μας απέμειναν», καταλήγει το δημοσίευμα «φωτιά» του antinews.gr.

Πηγή: altsantiri.gr