Νίκος Αναδιώτης στην Τατιάνα Στεφανίδου: «Είμαι κατά της σεξουαλικής πράξης εκτός γάμου, έχω αμαρτήσει κι εγώ»

Ο Νίκος Αναδιώτης φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 10 Ιουνίου στο πλατό του T-live και μίλησε ζωντανά στην Τατιάνα Στεφανίδου για τη νίκη με το κόμμα «Νίκη» στις Ευρωεκλογές 2024.

Αρχικά ο Νίκος Αναδιώτης εξήγησε: «Δεν έχω πει ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία, έχω πει για την ομοφυλοφιλική πράξη, όπως θεωρώ και για την ετεροφυλοφιλική πράξη. Εγώ σε αυτό πιστεύω», με την Τατιάνα Στεφανίδου να τον ρωτά: «Πριν παντρευτείτε τη σύζυγό σας, είχατε άλλες σχέσεις;».

«Αμάρτανα. Εγώ δεν ρίχνω κανέναν λίθο. Κι εξακολουθώ να είμαι αμαρτωλός. Δεν είναι η μοναδική αμαρτία, υπάρχουν και χειρότερες» απάντησε ο Νίκος Αναδιώτης στο T-live.

Στη συνέχεια, σε ερώτηση για άλλη δήλωσή του ότι «θέλει τώρα να μάθει πώς λειτουργεί το Ευρωκοινοβούλιο», επεσήμανε: «Ξέρει κάποιος που δεν έχει πάει εκεί πώς λειτουργεί; Στη θεωρία όλοι μπορούμε να απαντήσουμε. Ούτε την οδό δεν ξέρω. Θα έπρεπε;

Δε μπορώ να απαντήσω στο ερώτημα τι έχω να προσφέρω στην Ευρωβουλή. Θα ήταν ένα ψέμα. Ο λόγος που επέλεξα να συστρατευτώ με τη Νίκη, ήταν για να βοηθήσω το ίδιο το κίνημα πρωτίστως. Χωρίς να βάλω σαν προτεραιότητα το δικό μου πρόσωπο να φτάσει στις Βρυξέλλες.

Ήμουν εξ αρχής ξεκάθαρος σε αυτήν την τοποθέτησή μου. Δεν έχω τόση χαρά όσο νομίζουν κάποιοι. Δεν μου αρέσει η μοναξιά, θα προτιμούσα να έχουν βγει δύο ονόματα από το ψηφοδέλτιο. Ας ήταν ένας άλλος με έναν άλλο».

πηγή: tlife.gr