Νίκος Ανουσάκης: Επίθεση στη Δημοτική Αρχή για ταξιτζήδες και Λακήθρα

“ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ : ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ”: ΣΕ ΑΠΟΔΡΟΜΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΙΧΑΛΑΤΟΥ- ΣΥΓΚΡΟΥΕΤΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ,ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΛΑΚΗΘΡΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΑΙΖΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ.
Είχαμε έγκαιρα προβλέψει πως ήταν θέμα χρόνου η δημοτική αρχή Μιχαλάτου  να επιτεθεί σε κοινωνικές κι επαγγελματικές  ομάδες  του Δήμου μας με κίνητρα ευκόλως εννοούμενα σε  όλους τους  παροικούντες την Ιερουσαλήμ. Η παράταξη μας ιδρύθηκε ακριβώς προκειμένου η τοπική κοινωνία να μπορέσει να εκφρασθεί  και να αμυνθεί οργανωμένα και αποτελεσματικά στα σχέδια του Δημάρχου Αργοστολίου Θ. Μιχαλάτου  και των ακολούθων του που αντιστρατεύονται ευθέως τα συμφέροντα της πλειοψηφίας των κατοίκων και των δημοτών του Δήμου Αργοστολίου.
Ευθέως λοιπόν  και χωρίς περιστροφές :
1. Στεκόμαστε στον πλευρό των ταξιτζήδων του Αργοστολίου που  μετά από μία εξαιρετικά  δύσκολη  περίοδο λόγω οικονομικής κρίσης , πανδημίας και μείωσης του τουρισμού βρίσκονται στο στόχαστρο από συγκεκριμένες επιχειρηματικές  κινήσεις που, αν εγκριθούν, θα   εξαϋλώσουν  περαιτέρω το εισόδημά τους.
2. Συντασσόμαστε με την πλειοψηφία των επαγγελματιών της Λακήθρας  που αντιτίθενται στην ¨”επένδυση – μαμούθ” στο δημοτικό “φιλέτο” της “ΚΑΛΙΘΕΑΣ” καθώς αυτή υπάρχει κίνδυνος να αποτελέσει  την “ταφόπλακα”   των μικρών και των μεσαίων επιχειρήσεων της περιοχής.
2. Καταδικάζουμε τον εμπαιγμό των ατόμων με αναπηρία αφού η δημοτική αρχή Μιχαλάτου τους εξαπάτησε, προσποιούμενη  ότι  αυτή θα “προσπεράσει” τα οικονομικά και γραφειοκρατικά προβλήματα  κι ότι τάχα θα λειτουργήσει ξανά το “ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΑΣ” από  ΑΜΕΑ , κι εν τέλει αυτή η βασική της προεκλογική υπόσχεση αποδείχθηκε απλά μια φενάκη.
Είναι σαφές λοιπόν ότι αυτή την στιγμή ο μητροπολιτικός Δήμος Αργοστολίου διοικείται από μία αδίστακτη πολιτική ομάδα που δεν διστάζει να στηρίζει ξεδιάντροπα και απροκάλυπτα  τους ευνοούμενούς  της εις βάρος των πολλών όπως δεν έχει κανένα απολύτως  πρόβλημα να επιδεικνύει πολιτικό αμοραλισμό κοροϊδεύοντας εν ψυχρώ , για λόγους ψηφοθηρίας , ακόμα και τις πλέον ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.
Θεωρούμε ότι αυτή ακριβώς η πολιτική ομάδα του Θ. Μιχαλάτου  βρίσκεται πλέον σε αποδρομή και υπενθυμίζουμε  στους δημότες ότι πλέον έχει ολοκληρωθεί το ήμισυ και πλέον της θητείας του συγκεκριμένου οικονομικοπολιτικού  συνονθυλεύματος και δεν είναι μακριά η στιγμή που θα έχουμε όλοι μαζί  την δυνατότητα να απαλλαγούμε  από αυτό .
¨“Δήμος Αργοστολίου : Παρόν και Μέλλον” – Επικεφαλής Νίκος Ανουσάκης