Συνέντευξη στο ραδιόφωνο του Cosmos fm παραχώρησε ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Ανουσάκης που ξεκαθάρισε ότι η νέα παράταξη που έχει δημιουργηθεί στον Δήμο Αργοστολίου δεν έχει καμία σχέση με την ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ.

Όπως είπε ο Ν. Ανουσάκης: “Μέχρι να εμφανιστούμε εμείς δεν γινόταν τίποτα. Η προηγούμενη παράταξη ήταν αντιπολίτευση τύποις και όχι ουσίας. Υπάρχει όμως και μια ομάδα ανθρώπων, της οποίας έχω την τιμή να ηγούμαι, που ήθελε πραγματική  πολιτική αντιπαράθεση και αντιπολίτευση και διαφοροποιηθήκαμε” και πρόσθεσε “Έχουμε ξεκαθαρίσει ότι είμαστε κάτι διαφορετικό και κάτι καινούριο. Επειδή η «Ισχυρή Κεφαλονιά» ασκεί καθήκοντα μείζονος αντιπολίτευσης και επειδή σαν μείζονα αντιπολίτευση έχουμε το δικαίωμα να ελέγχουμε πιο αποτελεσματικά, γι’ αυτό τύποις δεν έχουμε παραιτηθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο. Όμως για την επόμενη εκλογική μάχη θα μετάσχουμε ως μια νέα παράταξη με τα στελέχη μας και πολλούς άλλους νέους”

Τέλος επεσήμανε ότι “Η παράταξη του κου Παρίση, από τότε που φύγαμε εμείς έχει μια ισχνή και ασθενική πολιτική παρουσία”

Προηγούμενο άρθροΈφυγε από τη ζωή η “ψυχή” των κόμικς
Επόμενο άρθροΑργοστόλι: Χάθηκε γατούλα στην οδό Σιτεμπόρων