Νίκος Ανουσάκης: Τι είπε για τον Αλέξανδρο Παρίση & τον Σπύρο Γασπαρινάτο στην χθεσινή εκδήλωση στο “Καφεπωλείο”

Η χθεσινή εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας στο ‘Καφεπωλείο” έδωσε για μία ακόμη φορά την ευκαιρία στον Νίκο Ανουσάκη να επιτεθεί, τόσο στον Αλέξανδρο Παρίση αλλά και στον Σπύρο Γασπαρινάτο, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Επιμελητήριο Κεφαλονιάς-Ιθάκης

Για τον Αλέξανδρο Παρίση είπε: «Ο Αλέξανδρος Παρίσης θα έπρεπε να έχει αποσυρθεί από το 2019. Εχει πλέον απογυμνωθεί από στελέχη. Το σενάριο να μας περάσει στις εκλογές είναι πλέον σενάριο κωμωδίας. Ο Αλέξανδρος Παρίσης είναι αχάριστος και αγνώμων και θυμίζει τον Βασιλιά Ληρ που δεν μπορούσε να ξεκολλήσει από την εξουσία. Αστείο και να νομίζει ο Αγγελος Κωνσταντάκης ότι θα πάρει το δακτυλίδι της διαδοχής. Αν καταφέρει να κάνει συνδυασμό ο Αλέξανδρος Παρίσης δεν πρόκειται να πάρει ποσοστό πάνω από 10%»

Για τον Σπύρο Γασπαρινάτο: «Δυστυχώς ο Σπύρος Γασπαρινάτος, υπέστειλε την σημαία και έκατσε το καρο στο Επιμελητήριο. Είχαμε στηρίξει και είχε πάρει σχεδόν 40% ποσοστό με 9 συμβούλους εκλεγμένους, όμως αυτή η προσπάθεια προδόθηκε από τον Σπύρο Γασπαρινάτο»