Νίκος Βαλλιανάτος προς Ισχυρή Κεφαλονιά: “Δεν πάει η κοινωνία μπροστά με φτηνό λαικισμό”

Λυπαμαι για την ισχυρη κεφαλονια για το δελτιο τυπου που εβγαλε που λεει οτι εγω κανω οτι μου λεει ο δημαρχος

Λυπαμαι κυριοι γιατι γνωριζετε οτι στην ειδικη συνεδριαση δεν μπορει να μιλησει κανενας πλην αυτων που εχουν βαλει θεμα 3 μερες νωριτερα που μπορουσε ο κυριος Ανουσακης να το βαλει το θεμα

Δεν παει η κοινωνια μπροστα κανοντας φτηνο λαικισμο λυπαμαι

ΝΙΚΟΣ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Είναι γνωστό πως η Δημοτική αρχή Μιχαλάτου έχει αλλεργία στην κριτική και τον έλεγχο.

Έτσι κατά το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, με αφορμή την ένταση που δημιουργήθηκε σχετικά με το αίτημα συμπολίτισσας μας να μιλήσει σε αυτό, φρόντισε να μην ξεκινήσει καν ο κορυφαίος νέος θεσμός ελέγχου της, το ειδικό συμβούλιο λογοδοσίας. Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ακολουθώντας κατά γράμμα τις εντολές του Δημάρχου, που επανειλημμένα τον προέτρεπε να διακόψει την συνεδρίαση, αντί να επιβάλλει την τάξη, ως είχε υποχρέωση, δήλωσε πως «διακόπτει» το Συμβούλιο.

Ο λόγος είναι προφανής, δεν ήθελε να συζητηθεί το πολύ σοβαρό θέμα των οικονομικών της Διαδημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Δήμων Κεφαλονιάς (ΔΙΑΔ.Ε.Υ.Α.Δ.Κ.), που είχε θέσει ο επικεφαλής της παράταξης μας.

Καλούμε την Δημοτική αρχή άμεσα να ορίσει νέα ημερομηνία συζήτησης των θεμάτων που είχαν τεθεί στο ειδικό συμβούλιο λογοδοσίας.

Αν δεν το κάνει είναι φανερό ότι κάτι θέλει να κρύψει. Σε κάθε περίπτωση αν πιστεύει ότι δραπετεύοντας από την συζήτηση θα αποφύγει τον έλεγχο είναι πολύ γελασμένη.

Εκ του Γραφείου τύπου

Η ανάρτηση της Ισχυρής Κεφαλονιάς στο facebook