Στο ραδιόφωνο του inkefalonia.gr, στην εκπομπή “Μέρα Μεσημέρι” στους Δημοσιογράφους Γιώργο Χαλαβαζή και Ελευθερία Κουλουριώτου, μίλησε ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Νίκος Βαλλιανάτος που αναφέρθηκε στα έργα που εκτελεί η Δημοτική Αρχή Αργοστολίου αλλά και στην κριτική που δέχεται από την αντιπολίτευση: “Στο κλειστό Γυμναστήριο δέκα χρόνια δεν είχε γίνει καμία παρέμβαση και έχει οριστεί και εργολαβία για το ανοιχτό γήπεδο. Υπάρχει πρόβλημα με τις εργολαβίες με τους έξι μήνες παράταση. Στο κολυμβητήριο από τον τεχνολογικό εξοπλισμό έως τις τουαλέτες, όλα θέλουν αλλαγή. Ο Δήμος έδωσε 500 χιλιάδες περίπου για την επισκευή του, ο εργολάβος έχει ξεκινήσει και όταν γίνονται εργασίες δεν μπορούν παράλληλα να βρίσκονται μέσα γονείς και παιδιά. Έγιναν και οι ανατιμήσεις και πάνε πιο αργά τα πράγματα”

Και πρόσθεσε: “Έχουμε ώριμα έργα, όμως δυστυχώς έτυχαν οι ανατιμήσεις και ορισμένα έργα πάνε πιο αργά. Τώρα εκτελείται ο δρόμος του Φαγιά, μετά θα έρχεται ο δρόμος Ραζάτα –Τρωιανάτα και στη συνέχεια δρόμοι στη Κρανιά. Γίνεται ο καθαρισμός του περιαστικού δάσους Αργοστολίου από το αρμόδιο Υπουργείο, αυτές τις μέρες 20 δρόμοι στην πόλη του Αργοστολίου δρομολογούνται, τα πολιτιστικά η παραλιακή από το άγαλμα Καββαδία έως στο Λιμεναρχείο εγκρίθηκε από το Υπουργείο, το έργο πίσω από το Λιμεναρχείο, σε λίγο ξεκινά το «Μουσείο Σκλάβου».  Ο Πλατύς Γιαλός δεν είχε ανοίξει μέχρι πριν μία εβδομάδα, λόγω γραφειοκρατίας και τώρα είναι μία πλάζ παράδεισος. Κάποιοι ήθελαν να ανοίξει από Φεβρουάριο και κάποιοι καθόλου. Ειδικά αυτοί που υπηρετούσαν αρκετά χρόνια την τοπική αυτοδιοίκηση, θα πρέπει να καταλάβουν ότι και επί ημερών τους αυτά γίνονταν και δεν μπορούν να επιτίθενται. Πολλά θέματα θα λυθούν συντόμως και με την ίδρυση της Δημοτικής Αστυνομίας και πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία και οι επαγγελματίες και να μην καταγγέλλουν ο ένας τον άλλον , εάν τοποθετήσει κάποιος επαγγελματίας πέντε τραπέζια παραπάνω, αν μπορεί να δουλέψει. Η αγοραστική δύναμη και των τουριστών και η δική μας έχει μειωθεί, πως θα δουλέψουν οι άνθρωποι”

Προηγούμενο άρθροΝεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Εξελίξεις μέσα στις επόμενες ώρες» είπαν στο «Φως στο Τούνελ» και στο Twitter… ξεσηκώθηκαν
Επόμενο άρθροΚεφαλονιά: Οι φωτιές του Αη Γιάννη στα Φαρακλάτα-64 κλικ από μία εντυπωσιακή γιορτή (εικόνες)