Ντοκουμέντο-Οδηγία Ν.Δ: «Τα στελέχη μας να συνεργάζονται με όλους τους δημοτικούς συνδυασμούς που έχουν ως αναφορά τη Ν.Δ». (Φωτ.)

Μία ημέρα πριν την άφιξη του Προέδρου του κόμματος και αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη στη Κέρκυρα η Γραμματεία Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος με έγγραφό της προς όλους τους Προέδρους των Νομαρχιακών επιτροπών του κόμματος όλης της χώρας και το οποίο κοινοποιείται σε όλα τα θεσμικά όργανα του κόμματος, απέστειλε έγγραφο με το οποίο επισημαίνει τα εξής:
Κατ’ αρχήν επισημαίνει ότι προτεραιότητα του κόμματος είναι η νίκη στις ευρωεκλογές και στις Περιφερειακές εκλογές εκεί που η Ν. υποστηρίζει υποψηφίους, δηλαδή και στις 13 Περιφέρειες της χώρας.
Όσον αφορά τις δημοτικές εκλογές, η Γραμματεία Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος τονίζει ότι «επειδή υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί συνδυασμοί σε καθέναν από τους οποίους μετέχουν πολλά μέλη η στελέχη που προέρχονται από την παράταξη μας, υπογραμμίζουμε ότι τα στελέχη μας θα πρέπει να συνομιλούν και να συνεργάζονται με όλους τους δημοτικούς συνδυασμούς που έχουν ως αναφορά τον χώρο της Ν.Δ.».
Επισημαίνει μάλιστα η Π.Ε της Ν.Δ ότι «στις περιοδείες του Προέδρου καθώς και κλιμακίων στελεχών επιβάλλεται να ενημερώνονται και να συμμετέχουν όλα τα στελέχη και τα μέλη της Ν.Δ».
Και καταλήγει το έγγραφο της Π.Ε. ότι «η ενότητα της παράταξης είναι προτεραιότητα».

Αναδημοσίευση από corfutvnews.gr