Ο Α. Μαρκαντωνάτος (παράταξη Ανουσάκη) καταγγέλλει Ισχυρή Κεφαλονιά & Γιάννη Λυκούδη: “Φτηνή παραχάραξη του δικού μας προγράμματος στη Λειβαθώ-Κλέβετε το έργο στο Αργοστόλι” (εικόνες)

Παραχάραξη.
Απίστευτο η Ισχυρή Κεφαλλονιά μέσω Γιάννη Λυκούδη ανακοίνωσε το πρόγραμμα για τη Λειβαθω με φτηνή παραχάραξη του δικού μας- δικό μου., προγράμματος.
1 Παραλλαγή του συνεδριακού κέντρου στο Άλσος Λακηθρας. Ανδρέας;?
2 φτηνή έκδοση άσφαλτο στρώση. Όταν υπάρχουν εκατοντάδες σπίτια- βίλες σε χωματόδρομους. Παρόν και μέλλον.
3 Παραλία Λουρδα, οι απόλυτα μηδέν έργου 2011- 2019 χρόνια παίζουν παιχνίδια αμνησία!!! Τελευταία έργα εκεί 2010! Παρόν και Μέλλον.
4 Λιμάνι Πεσαδας 9 χρόνια 0+0=0 Κύριε (Παραχάραξη ) στα περίπου 40 εκατομμύρια λιμενικό ταμείο…
5 Ακρος προκλητική παραχάραξη στη μικρή πεζοπορικη του 2009 Αγίου Θωμά, Τραπεζάκι, Σισσια. Και Νέας κορυφαία πεζοπορικη Ιονίου,?
Προσωπικού σχεδιασμού!!! Με δημόσια κατάθεση! Και ψηφίστηκε από το λαό Κεφαλλονιάς με 1000 like, Μεγάλο ενδιαφέρον από πολλούς για υλοποίηση!!! Κ.τ.λ. ΑΝΔΡΕΑΣ.
7 Ουδέν σχόλιο τα ίδια.
9 Κερκίδες Κεραμειών, εδώ σε 9 χρόνια δεν περάσατε τυπικά ψηλό προβλήματα της παλιάς κερκίδας και ρήμαξε…
11 Φτηνή αντιγραφή, Παρόν και Μέλλον. Εσείς επί 9 χρόνια τρέμετε και τον ίσκιο σας για καθαρισμό τού σκέψου να κάνετε Μελέτη, μεταφορά , κατασκευή κ.τ.λ.
10 και εδώ είσαστε ανέκδοτο; μήπως ξέρεις ποίοι ,ποιός; το έφτιαξαν; ποτέ δεν εγκαταλείπω τα έργα που 13 χρόνια κανείς δεν συνέχισε!!! Είναι ανάγκη να επανέλθω!!!
Αν ξεγελιέστε ότι θα κοροϊδευτε τη Λειβαθω με παραχάραξη το πρόγραμμα μας Παρόν και Μέλλον Γιάννη είσαι λάθος των αντίπαλο των σέβομαι την παραχάραξη της ιστορίας ποτέ.
Βέβαια εδώ κλέβετε το έργο στο Αργοστόλι, του 85 % των στελεχών που σας έφυγε στη Λειβαθω θα δείξτε ντροπή-αδιαφορία !